divendres, 8 de maig del 2015

LA PRÈVIA: TECNOFUTBOL CF - CF LLORET


Vèncer la relaxació

Arriba la jornada 31 de la Primera Catalana, que portarà al CF Lloret a Barcelona, per jugar davant del Tecnofutbol CF. El Complex Esportiu Can Drago veurà, aquest dissabte, a partir de les 18:00h, un nou duel amb necessitats molt diferents. Els locals necessiten la victòria per sortir dels llocs de descens, mentre que els lloretencs, des de la tranquil·litat de tenir la permanència a la butxaca, volen trencar, d’una vegada per totes, una ratxa negativa que ja dura 7 jornades. El Tecnofutbol arriba la cita en quinzè lloc, amb 31 punts i després de perdre a Vic, per 2-1. El Lloret està situat en la vuitena posició, amb 45 punts, i ve d’empatar a 1, a casa, contra la Gramenet. En la primera volta, empat (1-1) amb un gol de Rubén “Peke” en el tram final.   

Els homes d’Edu Urdiales jugaran contra un altre conjunt que es troba immers en la lluita per la salvació. El Tecnofutbol ha fet un pas endavant en aquesta segona part de campionat i ha obtingut resultats més positius. Durant la primera volta, els rivals només van ser capaços de sumar 2 victòries. Ara, en aquesta segona volta, ja han aconseguit guanyar 6 partits. El Lloret haurà de mostrar el seu màxim nivell per marxar amb un triomf que el permeti retrobar-se amb una dinàmica positiva per aquest tram final de temporada. Els lloretencs no podran comptar amb un dels seus capitans, el lateral dretà Jordi Valls, que ha estat sancionat amb 1 partit per acumulació d’amonestacions. Urdiales, però, recuperarà Rubén “Peke”, Álex “Peti” i Xavi Aparicio. En el Tecnofutbol, Jaume Bosch no podrà jugar a causa d’una sanció de 4 partits per la seva expulsió en la passada jornada.

L’àrbitre serà el tarragoní Sergio Guijarro Álvarez. L’última vegada que aquest col·legiat va dirigir un partit del Lloret va ser durant la passada temporada, en l’última jornada de competició, a Badalona contra la Unificació Llefià. El conjunt lloretenc va marxar derrotat per un marcador de 3-0 i amb l’expulsió, per doble groga, de Fran Chamizo. Els assistents que acompanyaran Guijarro Álvarez seran Juan Antonio Navarro García i Jaime Fernández López, també de Tarragona.

Aquest dissabte, a les 18:00h, el Lloret posarà a prova el Tecnofutbol, un equip que lluita per la permanència.

#AmuntLloret