dijous, 30 de juliol del 2015

ACTUALITAT


Moisés Ramírez, nou reforç pel centre del camp

(Moisés Ramírez, en la seva etapa a l'Espanyol. / Font: Facebook Moisés Ramírez)

Quan queden poques hores per començar el primer entrenament de pretemporada, el Lloret fa oficial el nom del cinquè fitxatge per al curs 2015/2016. Es tracta del jove migcampista Moisés Ramírez. El futbolista, amb residència a Hostalric, ha passat per equips d’alt nivell durant la seva etapa de futbol base, com l’Espanyol, la Damm i el Badalona.

Ramírez, que durant aquest estiu ha rebut ofertes d’equips de la Tercera Divisió Nacional, ha decidit acceptar la proposta de l’entrenador Edu Urdiales per tal de formar part de la plantilla de l’entitat lloretenca. El tècnic considera que “és un molt bon reforç per nosaltres i estem segurs que en Moisés ens aportarà molta qualitat al centre del camp”. Urdiales explica que “és un jugador amb molta potència física i amb bona tècnica”.  

D’aquesta manera, amb l’arribada de Moisés Ramírez, ja són 16, els jugadors que compten amb un lloc a la plantilla del Lloret. La resta d’integrants sortirà de l’elecció que faci Edu Urdiales, amb diversos futbolistes que estaran a prova al llarg d’una pretemporada que comença aquest divendres, a les 21:00h, amb la primera sessió d’entrenament.