dijous, 13 d’agost del 2015

LA PRÈVIA: 12è TRIANGULAR SELVA MARÍTIMA


Un Selva Marítima exigent

(Els jugadors del CF Lloret, amb el trofeu de guanyadors de la passada edició.)

Aquest cap de setmana, doble cita pel CF Lloret. Dissabte, a les 18:00h, els lloretencs afrontaran el seu primer compromís de pretemporada. Ho faran en el 12è Torneig Triangular Selva Marítima, una cita que mai falta en el calendari d’agost. Es disputarà a la Nova Ciutat Esportiva de Blanes. Els homes d’Edu Urdiales fa cinc temporades consecutives que guanyen el trofeu.

L’edició d’enguany es presenta molt més dura i competitiva. Tots dos rivals, Blanes i Tossa, han reforçat les seves plantilles i es preveu que ofereixin molta més oposició de la presentada en els darrers estius. L’equip blanenc, amfitrió en aquesta dotzena edició, ha assolit l’ascens a la Segona Catalana, mentre que els tossencs han configurat una plantilla per intentar estar a la part alta de la Tercera Catalana, amb exjugadors lloretencs com Ángel Vadillo o Héctor Cuenca, entre molts altres.

Els partits seran d’una única part de 45 minuts. El torneig començarà a les 18:00h, amb el partit que enfrontarà al Lloret i al Tossa. Aquests són els horaris del torneig:

18.00h: CF Lloret – UE Tossa
19.00h: CD Blanes – Perdedor del primer partit
20.00h: CD Blanes – Guanyador del primer partit

Per diumenge, el conjunt d’Edu Urdiales es desplaçarà a Malgrat de Mar, per a la disputa d’un altre torneig de format triangular. Els rivals, en aquesta ocasió, seran el Malgrat i el Tordera. L’hora d’inici, les 18:00h.