dilluns, 24 d’agost del 2015

CF TORDERA 3 - 3 CF LLORET

El Tordera sorprèn el Lloret

Empat (3-3) del CF Lloret a Tordera, en el partit amistós celebrat amb motiu de la Festa Major de la localitat maresmenca. Els lloretencs van encaixar tres gols en diferents errades defensives, però van poder empatar en el segon temps per mitjà d’Albert Puntí, Adrián Expósito i Pol Gómez, de penal.

Segona vegada, en set dies, que Lloret i Tordera s’han vist les cares en aquest temps de preparació. Aquest diumenge, però, el partit va ser molt diferent del que es va poder veure en el Triangular Vila de Malgrat. En aquesta ocasió, els lloretencs es van trobar amb més dificultats i van haver d’anar a remolc durant la major part del joc. De la mateixa manera que contra el Guíxols, l’equip va millorar en el segon temps.

El Tordera va aprofitar dues accions desafortunades dels lloretencs per avançar-se en el marcador. L’1-0 va arribar en el minut 21, en un gol del local Javi, jugador que va formar part del Lloret durant la seva etapa de Juvenil. Poc després, en el 29’, els maresmencs van fer el 2-0 en una primera part en què els homes d’Edu Urdiales no es van trobar còmodes sobre el terreny de joc i no van estar encertats en els darrers metres. A la represa, una millor versió del Lloret. Albert Puntí va aprofitar el rebuig d’una pilota al pal de Lauren per retallar distàncies, en el minut 61. Però en el 63, els rivals van reaccionar amb el 3-1, amb un xut des de la frontal. Els lloretencs no van abaixar els braços i van aconseguir igualar el marcador. Josep Maria Majó, en la seva primera intervenció, va assistir Adrián Expósito que, de cap, va firmar el 3-2 i el seu primer gol amb el Primer Equip. L’empat va arribar en el temps afegit. Pol Gómez va transformar un penal que es va cometre sobre ell mateix.

El pròxim cap de setmana, doble cita pels homes d’Edu Urdiales, abans de l’inici de la competició oficial. Dissabte, partit a Pineda de Mar, a les 19:00h. Diumenge, els lloretencs jugaran l’últim amistós de pretemporada, a casa, davant del Can Gibert, a partir de les 18:45h.

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros; Aparicio, Martínez, Lobo, Moisés, Puntí; i Narcís
També van jugar: Seco, Adrián, Lauren, Arsen, Majó, Chino, Edrissa i Jan

Gols: 1-0 (21’), 2-0 (29’), 2-1 Puntí (61’), 3-1 (63’), 3-2 Adrián (66’) i 3-3 Pol Gómez (p.) (92’)

Àrbitre: Fernández Campaña (Girona).

Incidències: Tercer compromís amistós de pretemporada. Camp Municipal (Tordera).