dilluns, 31 d’agost del 2015

CF LLORET 4 - 2 UE CAN GIBERT

Gran imatge abans de l’inici de lliga

El CF Lloret va superar l’UE Can Gibert per un marcador de 4-2, en el darrer partit de pretemporada. Els gols de Narcís Caballero (3’), Bader El Alami (29’) i Xavi Martínez (41’), en el primer temps, van encarrilar un encontre en el qual els rivals van retallar distàncies en dues ocasions (64’ i 84’), però un gol de Jan Muniesa (76’) va servir per certificar el triomf local.

Les sensacions que deixa l’últim compromís de pretemporada són molt positives. El Lloret va ser superior al Can Gibert de la Segona Catalana en la major part del temps i va començar a guanyar el partit en una primera meitat que va acabar amb un momentani 3-0. Narcís va aprofitar la primera ocasió de què va disposar per fer el primer, rematant un córner en el primer pal. Més tard, en el minut 29, un magistral llançament de falta de Bader va suposar el 2-0. El tercer va arribar per mitjà de Xavi Martínez, que va rematar una bona centrada de Pol Ros, des de la banda esquerra. En el segon temps, els gironins van retallar distàncies en una jugada al contraatac, però, minuts més tard, el Lloret va sentenciar amb el quart gol. Va ser obra del jove Jan Muniesa, amb un fort xut des de fora de l’àrea. En els darrers compassos del joc, el Can Gibert va fer el definitiu 4-2 des del punt de penal.

Un dia abans, dissabte, els lloretencs van jugar a domicili davant del Pineda de Mar. El resultat va ser d’empat (1-1), amb un gol de penal de Xavi Martínez.

La pròxima cita pel Lloret serà ja en partit oficial. Els homes d’Edu Urdiales es desplaçaran a Barcelona, per jugar contra l’Horta. Serà aquest diumenge, a les 12:00h.

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros; Aparicio, Moisés, Bader, Puntí; Martínez i Narcís
També van jugar: Lobo, Adrián, Majó, Huertas, Seco, Chino, Arsen i Jan

Gols: 1-0 Narcís (3’), 2-0 Bader (29’), 3-0 Martínez (41’), 3-1 (64’), 4-1 Jan (76’) i 4-2 (p.) (84’)

Àrbitre: Martí Pérez (Girona).

Incidències: Cinquè compromís de pretemporada. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).