dimecres, 2 de setembre del 2015

ACTUALITAT


Arsen, Chino i Huerta completen la plantilla

L’entrenador del Lloret, Edu Urdiales, ha donat a conèixer els noms definitius dels 19 jugadors que formaran l’equip que iniciarà, aquest diumenge, la temporada oficial a la Primera Catalana. Aquesta plantilla s’ha format amb tres noves incorporacions.

Dos d’aquests nous jugadors arriben per completar la part defensiva. Un d’ells és Arsen Khyrkhyryan, lateral dretà. L’altre és el central Pol Huerta, que acaba de finalitzar la seva etapa de juvenil, aconseguint l’ascens a la Divisió d’Honor amb el seu anterior club, el Sant Andreu. Per últim, el centre del camp tindrà un nou integrant. Aquest és Marcos Andrés De Giacomi, més conegut com a “Chino”. Es tracta d’un futbolista que ha estat a prova des del principi de la pretemporada i que juga de migcampista.

Amb aquests tres fitxatges, el Lloret ha realitzat, durant aquest estiu, un total de 9 reforços. Ara, amb la plantilla formada, l’equip ja està centrat en el pròxim compromís. Diumenge, a les 12:00h, els lloretencs disputaran la primera jornada de la Primera Catalana al camp de l’Horta.