dilluns, 21 de setembre del 2015

CE MANRESA 1 - 0 CF LLORET

Una badada massa cara

Derrota del CF Lloret, en la tercera jornada de competició, per 1-0 al Nou Congost davant del CE Manresa. Els homes d’Edu Urdiales, que van plantejar un partit seriós al llarg dels 90 minuts, van marxar sense els punts a causa d’una acció a pilota aturada, finalitzada en gol pel local Albert Ribera (42’), en què hi va mancar atenció.

Primera ensopegada del conjunt lloretenc. Arriba en la jornada 3, en un escenari que es preveu que sigui molt complicat per a tots els equips de la categoria. Puntuar a Manresa no és fàcil, però el Lloret va poder fer-ho en un partit en què es va tornar a mostrar valent i ambiciós. Malauradament, una falta lateral, que es va servir de manera ràpida davant de la badada general de l’equip, va donar els tres punts als homes de Dani Andreu. Tot i així, bona imatge de la plantilla selvatana, que va presentar dues novetats en l’onze inicial: Peti i Lobo van recuperar la titularitat.

Com ja va pronosticar Edu Urdiales en la prèvia del partit, la igualtat va ser màxima al llarg de tot l’encontre. Durant el primer temps, va ser el Manresa qui va seguir el guió establert i va provar de dur la iniciativa davant d’un Lloret que va estar còmode en zona defensiva, sortint amb jugades ràpides al contraatac. Poques ocasions, però un gol abans del descans que va acabar sent decisiu. Els manresans van fer la diana de la victòria en una acció desafortunada dels lloretencs, que no van estar atents en una falta lateral que els locals van llançar de manera ràpida. El que acabaria sent el definitiu 1-0 va arribar en el minut 42, per mitjà d’Albert Ribera. A la represa, van ser els selvatans qui més possessió de l’esfèrica van tenir i això es va traduir en oportunitats de gol. Malauradament, cap d’elles no va tenir premi. Un potent xut de Bader, que va disputar els seus primers minuts en la present temporada, i una rematada de cap de Xavi Aparicio van ser les accions més destacades. No hi va faltar la polèmica. Els lloretencs van reclamar un penal comès sobre Narcís, però el tarragoní Navarro García va decidir que no hi havia res punible.

Aquesta derrota deixa el Lloret amb 4 punts, situat en el dotzè lloc de la classificació. La pròxima jornada, l’equip d’Edu Urdiales jugarà a casa davant del Molletense. Serà ja en l’horari habitual: dissabte, a les 17:00h.

CE Manresa: Fedorasko, Balboa, Pereira, Sánchez, Baffoe (Villaescusa, 83’), Hernández (Sorbas, 57’), Maturana (Muñoz, 89’), Vinasco, Soler (Soriano, 89’), Djitte i Ribera (Clop, 70’)

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros; Lobo (Romero, 78’), Moisés (Chino, 78’), Aparicio, Martínez (Bader, 56’); Peti i Narcís (Majó, 83’)

Gol: 1-0 Ribera (42’)

Àrbitre: Navarro García (Tarragona). T.G.: als locals Sánchez i Vinasco, i als visitants Moisés, Narcís i Aparicio.

Incidències: Jornada 3 de la Primera Catalana. Estadi Municipal Nou Congost (Manresa).