divendres, 18 de setembre del 2015

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


JORNADA 3: CE MANRESA - CF LLORET

El Nou Congost es postula com un dels camps més complicats de la Primera Catalana.


Edu Urdiales:
“El Lloret no està fet per tenir por”

El CF Lloret es desplaça aquest diumenge al camp del CE Manresa per jugar, a partir de les 12:00h, el partit corresponent a la tercera jornada de la Primera Catalana. Amb l’amarg record que va deixar la visita de la temporada passada al Nou Congost, amb una contundent derrota per 4-1, els homes d’Edu Urdiales volen seguir sumant resultats positius en aquest inici de campionat. Després d’empatar contra l’Horta i superar La Jonquera, els lloretencs afronten un dels duels més complicats que tenen en aquest primer tram de lliga.

L’entrenador, Edu Urdiales, ha destacat el potencial del conjunt rival. “El Manresa és un dels equips més potents de la categoria, està fet per pujar i compta amb jugadors de molta qualitat”. Tot i així, considera que “el Lloret no està fet per tenir por, ja hem demostrat que estem al nivell de la categoria i som un equip capaç de posar contra les cordes qualsevol rival”. Espera un partit “molt igualat que es decidirà per petits detalls”.

Hi ha tres novetats en la convocatòria. La més destacada és el retorn de Bader, que ja ha complert els dos partits de sanció que tenia pendents del passat curs. També entra Chino, que ja està disponible i es desplaçarà amb l’equip fins a Manresa. Per últim, hi serà present Juan Romero, del filial, que ja va disputar el tram final del partit de la primera jornada contra l’Horta. Per contra, Urdiales perd per aquesta cita Albert Puntí, que s’uneix a la baixa de Carlos Gómez. Un Carlos Gómez que ha estat operat de la seva lesió als lligaments i estarà entre 7 i 8 mesos de baixa. L’entrenador lamenta aquest fet. “És una llàstima perdre en Carlos per tant de temps, és un gran jugador que ens hauria aportat molt en aquesta temporada. Ara, esperem que es recuperi bé i que el puguem torna a veure aviat sobre el terreny de joc”.

El tarragoní Juan Antonio Navarro García serà l’àrbitre principal del partit. Estarà assistit pels senyors Javier Crespo Díaz i Aitor Ramírez Duran, que també formen part del Col·legi de Tarragona.