dilluns, 14 de setembre del 2015

CF LLORET 1 - 0 UE LA JONQUERA


Peti no perdona

Triomf del CF Lloret per 1-0 davant de l’UE La Jonquera, en la segona jornada de competició de la Primera Catalana. Un gol de Peti en el 59’, quan només feia 6 minuts que havia entrat al terreny de joc, va servir per sumar la primera victòria de la temporada i per demostrar que el conjunt d’Edu Urdiales vol tornar a fer un fortí del Camp Municipal d’Esports.

L’equip lloretenc presentava dues novetats a la convocatòria. Una d’elles era la d’Edu Poderoso, que va recuperar el seu lloc al centre de la defensa, en detriment de Lobo, després de complir, en la passada jornada, el partit pendent de sanció per acumulació d’amonestacions de la temporada passada. L’altra novetat era el retorn de Peti, que per motius laborals no va poder jugar al camp de l’Horta. El jove davanter selvatà va tornar a ser decisiu pels seus, convertint en gol la primera acció de perill en què va participar. Amb la marxa de Rubén Martínez “Peke” al Llagostera “B”, la responsabilitat golejadora recau aquesta temporada en Peti, que ha començat amb bon peu. El gol del Lloret va arribar en el segon temps d’un partit de domini altern, però en què l’equip d’Edu Urdiales va ser el just vencedor.

Durant la primera meitat, el Lloret va protagonitzar les millors accions. Pol Ros, per banda esquerra, va estar molt participatiu, però les seves centrades no van tenir premi. Xavi Martínez també ho va intentar amb una assistència a Albert Puntí, que no va poder connectar amb l’esfèrica. La Jonquera, per la seva part, va posar en problemes els defensors lloretencs abans del descans, amb un joc molt directe, aprofitant la velocitat dels seus atacants. A la represa, abans del quart d’hora de joc, l’equip local es va avançar en el marcador (59’). Abans, en el minut 53, Edu Urdiales va introduir dos canvis, fent entrar Àlex Lobo i Àlex Ros “Peti”. D’aquests dos futbolistes va néixer l’1-0. Lobo, en una jugada per banda, va fer una gran centrada que va rematar Peti al fons de la porteria de Montero. Amb el marcador a favor, els selvatans van buscar el segon però, a poc a poc, els rivals van fer-se amb el domini de l’esfèrica. Durant els darrers minuts, La Jonquera va buscar l’empat. El Lloret va saber mantenir el resultat favorable i va sumar el primer triomf de la temporada.

Amb aquesta victòria, el Lloret suma 4 punts i se situa cinquè. La pròxima jornada, desplaçament a Manresa. El partit es jugarà diumenge, a les 12:00h. A l’Estadi Municipal Nou Congost.


CF Lloret: Prado; Arsen (Lobo, 53’), Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros (Huerta, 83’); Aparicio, Moisés, Jordi Valls, Puntí; Martínez (Peti, 53’) i Narcís (Majó, 77’)

UE La Jonquera: Montero, Anderson (Chacón, 83’), Alforcea, Compte, Zoubai (Gasca, 68’), López (Gilham, 63’), Bassols (Gispert, 64’), Pérez, Bonmatí, Ruiz (Edile, 68’) i Rama

Gol: 1-0 Peti (59’)

Àrbitre: Vidal Canal (Lleida). T.G.: als locals Jordi Valls, Moisés, Lobo i Puntí, i als visitants Bassols, Alforcea i Gilham.

Incidències: Jornada 2 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).