divendres, 11 de setembre del 2015

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


JORNADA 2: CF LLORET - UE LA JONQUERA

Peti, màxim golejador de la temporada passada, és una de les novetats en la convocatòria.

Edu Urdiales:
“Els jugadors estan amb moltes ganes de guanyar en el primer partit a casa”

El CF Lloret jugarà aquest diumenge, a les 12:00h, davant de l’UE La Jonquera, en el primer partit oficial com a locals de la temporada. L’encontre correspon a la Jornada 2. Aquest no es podrà disputar dissabte, com estava previst, per manca d’acord amb l’equip empordanès. Els rivals vénen de guanyar per 2-1 al Mataró, mentre que els lloretencs van empatar (1-1) al camp de l’Horta. En el duel de la temporada passada, victòria dels jonquerencs per 2-3.

En la roda de premsa prèvia, després del darrer entrenament de la setmana, l’entrenador Edu Urdiales ha destacat que La Jonquera “és un equip amb moltes cares noves, però que manté els jugadors més importants que ja tenien la temporada passada”. El tècnic ha explicat que el conjunt rival “aprofita els jugadors que surten de Figueres i Peralada, gràcies a la seva situació geogràfica” i ha avisat que “han format un equip potent i fort, i ja ho van demostrar en la primera jornada”.

Per a preparar el partit, a causa de la festivitat de l’11 de setembre, l’equip només ha pogut realitzar dues sessions d’entrenament. En aquest sentit, Urdiales espera que “no influeixi en el rendiment, és cert que estem acostumats a entrenar tres vegades per setmana i a jugar els dissabtes a la tarda, però els jugadors estan amb moltes ganes de guanyar en el primer partit a casa”.

Pel que fa la convocatòria, Edu Urdiales només pot comptar amb 16 efectius de la primera plantilla. Tornen Edu Poderoso i Peti, però segueixen les baixes de Bader, que li resta un partit de sanció, Carlos Gómez, que en breu serà operat i estarà de baixa per un llarg temps, i Chino, que seguirà sense competir per problemes en el tràmit de la llicència federativa.  

L’àrbitre del partit serà el lleidatà Àlex Vidal Canal. L’acompanyaran els assistents Marc Casey Espart i Samuel Gutiérrez Galera, també del Col·legi de Lleida.