divendres, 4 de setembre del 2015

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


JORNADA 1: UA HORTA - CF LLORET

El Lloret buscarà els 3 punts en el Feliu i Codina d'Horta.

Edu Urdiales:
“Farem un bon paper amb els jugadors disponibles”

Comença una nova temporada pel Lloret a la Primera Catalana. Aquest diumenge, a les 12:00h, l’equip lloretenc jugarà la primera jornada de competició. Ho farà a Barcelona, en el Camp Municipal Feliu i Codina, davant de l’Horta.

L’entrenador, Edu Urdiales, en la roda de premsa prèvia al partit, ha qualificat l’Horta com “un dels rivals forts de la categoria, amb aspiracions de finalitzar en la part alta”. Explica que “compta amb jugadors de molta qualitat, que amb petits detalls et poden decidir partits”. L’equip afronta aquesta primera jornada amb les baixes pendents per sanció del passat curs d’Edu Poderoso i Bader, la de Peti per motius laborals, Carlos Gómez per lesió, i Chino per problemes amb la tramitació de la llicència federativa. Malgrat aquestes absències, Urdiales creu que “farem un bon paper amb els jugadors que tenim disponibles”.

Pel que fa la plantilla, el tècnic ha assegurat estar “satisfet amb les incorporacions”, però ha reconegut que “encara ens agradaria incorporar algun jugador més”. Tot i així, Urdiales considera que “tenim prou jugadors per competir amb èxit” i destaca que “és un equip diferent del de la temporada passada i alguns futbolistes sorprendran al llarg de l’any”.

La darrera visita del Lloret a Horta es va produir durant la passada campanya i va acabar amb triomf lloretenc per 1-2. Aquell dia, els golejadors van ser Agi i Peti, en un partit molt seriós del conjunt selvatà. En aquesta ocasió, el Lloret intentarà repetir el resultat i marxar de Barcelona amb els tres punts. A més, es pretén trencar la ratxa negativa dels inicis, i és que l’equip lloretenc fa moltes temporades que no aconsegueix guanyar el primer partit de lliga.

Dirigirà l’encontre Edgar Carmona Martínez, àrbitre expert en la categoria, del Col·legi d’Anoia. Els seus assistents seran Sergi García Zamora (Anoia) i Bilal Doudou Doudou (Bages).