dilluns, 7 de setembre del 2015

UA HORTA 1 - 1 CF LLORET

Un empat com a recompensa a l’esforç

El CF Lloret va aconseguir el primer punt de la temporada en empatar (1-1) a Barcelona davant de l’Horta. Els homes d’Edu Urdiales, que van anar de menys a més durant el partit, van obrir el marcador en el 21’, gràcies a Narcís Caballero, però els rivals van fer la igualada en el minut 36, en una acció que va finalitzar Adrián Canelada.

Resultat positiu en la primera jornada de la Primera Catalana pel Lloret. L’encontre va ser de màxima exigència contra un dels rivals que estan cridats a ocupar la part alta de la classificació i que va demostrar potencial per fer-ho. Però els lloretencs no es van amagar i, amb el pas dels minuts, van plantar cara, amb ocasions per marxar amb els tres punts. Tot i les baixes, l’equip d’Edu Urdiales va oferir un bon nivell de joc, amb la mateixa filosofia de la passada temporada però amb diferents jugadors executant-la. En aquest primer partit, el tècnic va alinear 4 de les 8 cares noves que presenta el conjunt selvatà: Arsen Khyrkhyryan, Moisés Ramírez, Albert Puntí i Xavi Martínez.

Els primers 15 minuts de joc van ser de domini local. Quan no s’havia arribat al primer minut de joc, l’Horta va disposar d’una oportunitat molt clara, en una rematada de cap que va marxar desviada. A poc a poc, el Lloret va intentar fer-se amb la possessió i, pràcticament, en la primera acció de perill va arribar el 0-1. La jugada de Xavi Martínez per banda esquerra va acabar amb una passada de la mort que va rematar, al fons de la porteria, el davanter Narcís Caballero. Era el minut 21 i el gol va donar molta confiança als selvatans. Però l’Horta va seguir buscant l’àrea de Prado i va trobar l’empat en el 36’, en un mà a mà que va finalitzar Adrián Canelada. Abans del descans, però, Albert Puntí i Pol Ros van disposar de diferents oportunitats per tornar a col·locar el Lloret per davant en el marcador. A la represa, els locals van buscar la victòria en diverses accions a pilota aturada. Els lloretencs, per la seva part, van gaudir d’una bona ocasió de Pol Ros, en una internada per banda esquerra, i d’un llançament de córner directe de Moisés, que es va estavellar en el travesser. Josep Maria Majó, en el tram final, va poder fer l’1-2, però no va poder connectar amb una bona centrada de Ros. Empat just en un partit en què qualsevol dels dos equips s’hagués pogut endur el triomf.

El conjunt lloretenc suma 1 punt després de la primera jornada. El pròxim compromís serà contra La Jonquera, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

UA Horta: Buetas, Mur, Reyes, Carrique (Ogayar, 79’), Ramírez (Latre, 63’), Muela, Canelada (Beguer, 58’), Cañadilla, Amador (Rodríguez, 63’), Blasco i Barry

CF Lloret: Prado; Arsen, Pol Gómez, Lobo, Pol Ros; Aparicio, Moisés (Huerta, 83’), Jordi Valls, Puntí; Martínez (Majó, 77’) i Narcís (Romero, 63’)

Gols: 0-1 Narcís (21’) i 1-1 Canelada (36’)

Àrbitre: Carmona Martínez (Anoia). T.G.: als locals Amador i Canelada, i als visitants Martínez, Narcís, Puntí, Aparicio i Arsen.

Incidències: Jornada 1 de la Primera Catalana. Camp Municipal Feliu i Codina (Barcelona).