diumenge, 11 d’octubre del 2015

CF LLORET 1 - 1 UE VIC


La tenien a tocar

Empat (1-1) entre el CF Lloret i la UE Vic, en el partit corresponent a la jornada 6 de la Primera Catalana disputat en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar. Els homes d’Edu Urdiales, amb una gran segona part i protagonitzant el millor partit d’aquest inici de competició, van deixar escapar la victòria en el temps afegit, després d’avançar-se en el marcador amb un gran gol de Bader (72’).

El Lloret no va guanyar però, en aquesta ocasió, se li poden retreure poques coses. El conjunt lloretenc va completar el millor partit de la temporada. Ho va fer amb un primer temps on va saber plantar cara a un conjunt fet per a estar a la part alta, com el del Vic, i amb una segona part on el blau va ser l’únic color sobre la gespa. Amb una defensa seriosa i contundent i un atac veloç, sorprenent i ambiciós, els homes d’Edu Urdiales van tenir contra les cordes l’equip que entrena un Jordi Salvanyà que, de ben segur, firmava l’empat molt abans que arribés l’1-0 momentani. L’autor d’aquest gol lloretenc va ser Bader (al qual destacàvem a la prèvia) i és que el jove jugador ja li ha fet tres gols a l’equip vigatà en els darrers quatre enfrontaments i es col·loca com a màxim golejador del Lloret amb 2 gols.  

Els primers 45 minuts van ser molt igualats, amb diverses ocasions de gol per cada bàndol. El Vic va avisar amb un xut des del centre del camp i amb un llançament de falta. Totes dues accions van acabar amb la pilota fregant els pals de la porteria d’un Jaume Prado que va mantenir el 0-0 momentani amb una bona intervenció, neutralitzant un mà a mà en la millor ocasió vigatana. Els lloretencs, per la seva part, van comptar amb accions de Peti i Martínez per banda, i amb un bon xut de Narcís que va aturar, amb problemes, el porter Albert Reig. A la represa, només un equip sobre la gespa, el Lloret. El Vic no es va trobar còmode en cap moment davant de la intensitat dels locals, que van fabricar diverses oportunitats de perill. El gol es va fer esperar fins al 72’. Bader, des de la línia lateral de l’àrea, va creuar la pilota amb un fort xut i va obrir el marcador. Els selvatans van poder sentenciar el partit amb accions de Puntí, Majó i Peti, però la fortuna no va acompanyar. Aquesta es va aliar amb el conjunt entrenat per Jordi Salvanyà, que es va mostrar molt nerviós en el tram final. El tècnic del Vic va poder alliberar tota la tensió en veure com arribava l’empat en l’últim minut. L’autor del gol va ser Adrián Salas, que va aprofitar un rebuig dins l’àrea, en una pilota penjada des de la banda dreta, per rescatar un punt pel seu equip i deixar glaçat el Camp Municipal d’Esports. Els aficionats lloretencs, tot i l’empat, van agrair l’esforç dels seus jugadors.

El Lloret acaba la jornada onzè, amb 7 punts. Diumenge vinent, a les 12:00h, partit al Camp Municipal Germans Gonzalvo davant del CF Mollet.


CF Lloret: Prado; Jordi Valls (Arsen, 5’), Pol Gómez, Mateo, Pol Ros; Aparicio, Chino (Lobo, 69’), Bader (Puntí, 74’), Peti; Martínez (Moisés, 85’) i Narcís (Majó, 74’)

UE Vic: Reig, David Busquets, Tuneu (González, 64’), García, Taleb (Torné, 85’), Roca (Gómez, 50’), Verdaguer, Puigdesens, Macías (Salas, 46’), Robert Busquets i Moreno

Gols: 1-0 Bader (72’) i 1-1 Salas (92’)

Àrbitre: Altemir Vidal (Baix Llobregat). T.G.: als locals Narcís, Mateo, Martínez i Bader, i als visitants Robert Busquets, Taleb i David Busquets.

Incidències: Jornada 6 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).