divendres, 16 d’octubre del 2015

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


CF MOLLET - CF LLORET

Només un triomf lloretenc en el Germans Gonzalvo, des del darrer ascens a la Primera Catalana.

Edu Urdiales:
“El gol del Vic suposa un extra de motivació”

Aquest diumenge, el CF Lloret visitarà el Camp Municipal Germans Gonzalvo en la Jornada 7 de la Primera Catalana, per jugar a partir de les 12 del migdia. Els homes d’Edu Urdiales buscaran la victòria davant del CF Mollet, que és l’únic equip de la competició que encara no ha perdut cap partit. Els lloretencs voldran trencar aquesta estadística i retrobar-se amb un triomf que els permeti sumar tres punts de cop, cosa que no aconsegueixen des de la segona jornada, en què van superar La Jonquera, per la mínima (1-0). Els selvatans arriben a la cita després d’empatar (1-1) a casa contra el Vic, situats en l’onzè lloc, amb 7 punts. Els molletans són setens, amb 10 punts, i vénen d’empatar (1-1) a Mataró. En el partit de la passada temporada, triomf del Lloret per 0-2, amb els gols d’Agi i Peti.

Edu Urdiales, en roda de premsa, ha destacat els punts forts del Mollet. Ha explicat que “és un equip molt compacte, li fan pocs gols, excepte el dia que van jugar contra el Vilassar de Mar, i té pocs punts febles”. En aquest sentit, el tècnic ha remarcat que el Lloret ha d’intentar “ser sòlid en defensa i aprofitar les ocasions, intentant mantenir la porteria a zero”.

L’equip ve de perdre dos punts en el temps afegit, contra el Vic. Urdiales creu que no afectarà en l’estat anímic de la plantilla i que servirà per créixer. “Vam fer un bon partit, vam tenir dominat al Vic. Als jugadors no els ha afectat. És cert que estaven fotuts al final de l’encontre però hem fet una bona setmana d’entrenaments i crec que el gol del Vic suposa un extra de motivació”.

Una de les baixes que tindrà el Lloret serà la del capità Jordi Valls, que es va lesionar del quàdriceps en els minuts inicials de la passada jornada. L’entrenador reconeix que “és una baixa sensible”. Destaca que “en Jordi és un jugador veterà, molt important en defensa i molt regular, poques vegades es pot dir que ha fet un mal partit. Qualsevol baixa ens preocupa, perquè tenim una plantilla curta, però tenim recursos i intentarem que es noti el menys possible”. Tampoc podrà jugar Chino, de la mateixa manera que Carlos Gómez, que segueix recuperant-se de la seva lesió. Ha entrat en convocatòria el migcampista Juan Romero, jugador del filial.

L’àrbitre del partit serà el senyor Gerard Creus Soler, del Col·legi de Lleida, que dirigirà per primera vegada un partit del Lloret. L’acompanyaran, com a assistents, els senyors Pol París Llovera i Pau Barnils Delgado, també lleidatans.