diumenge, 25 d’octubre del 2015

CF LLORET 3 - 1 FC L'ESCALA

Reacció de guanyador

El CF Lloret es va retrobar amb la victòria, superant per 3-1 el FC L’Escala, en la vuitena jornada de la Primera Catalana. Els lloretencs, que van començar per darrere en el marcador, a causa d’un gol del visitant Marc Teixidor (56’), van remuntar un resultat advers gràcies a les dianes de Pol Gómez (65’), Narcís Caballero (83’) i Lamine Diallo (88’), i van trencar una ratxa de cinc setmanes sense vèncer.

El d’aquest passat dissabte és un d’aquells partits que ha de servir per agafar confiança i començar a sumar de tres en tres en els pròxims enfrontaments i escalar posicions. De nou, el Lloret va oferir una bona imatge davant de la seva afició i va acabar superant l’Escala, que, després del momentani 0-1, semblava que podria deixar tocada la moral dels jugadors lloretencs. No va ser així. L’equip va saber reaccionar i ho va fer, a més, amb solvència, anotant tres gols en el segon temps. S’ha de destacar, a més, l’aportació dels jugadors del filial: d’una banda, Arnau Terrades, provocant el penal que va donar peu al 2-1 i protagonitzant diferents accions de perill, i, de l’altra, Lamine Diallo, que va ser l’autor del gol de la sentència.

La primera part va ser molt igualada, entre dos conjunts que van voler tenir el control de l’esfèrica. Qui més domini va tenir, pel que fa la possessió, va ser el Lloret, però les millors ocasions van arribar del bàndol visitant. L’acció més destacada pel conjunt de Pitu Batlle va ser un mà a mà que va aturar el porter lloretenc Jaume Prado. Els homes d’Edu Urdiales ho van intentar amb centrades per banda, però sense encert en les rematades. A la represa, els selvatans van seguir amb la mateixa iniciativa però es van trobar amb un gol en contra en el minut 56, fruit d’una errada de marcatge en una falta penjada a l’àrea. La diana va ser obra de Marc Teixidor. El Lloret va tenir una sèrie de minuts de desconcert, però es va refer amb l’empat. En el 65’, Pol Gómez va rematar de cap un córner servit per Chino i va establir la igualada momentània, anotant el seu primer gol de la temporada. Urdiales va moure la banqueta i, un dels canvis, el jugador del filial Arnau Terradas, va provocar un penal que va servir perquè l’equip local s’avancés en el marcador. La pena màxima la va materialitzar Narcís Caballero, en el 83’. A poc pel final, en el minut 88, un altre dels jugadors convocats del Lloret “B”, Lamine Diallo, va aprofitar una pilota rebutjada dins de l’àrea per sentenciar el partit amb el definitiu 3-1.

L’equip acaba la jornada amb 10 punts. El pròxim diumenge, a les 16:30h, partit al camp de l’EF Mataró.

CF Lloret: Prado; Huerta (Arnau, 60’), Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros; Aparicio (Lobo, 78’), Chino (Moisés, 76’), Mateo, Puntí; Majó (Narcís, 76’) i Martínez (Lamine, 83’)

FC L’Escala: Blanquera, Ribas (García, 83’), Mir (Gasull, 69’), Serra, Teixidor, Ridao (Muniesa, 63’), Colomer, Soler, Negre, Pàmies i Ferrer

Gols: 0-1 Teixidor (56’), 1-1 Pol Gómez (65’), 2-1 Narcís (p.) (83’) i 3-1 Lamine (88’)

Àrbitre: García Peñacoba (Barcelona). T.G.: als locals Prado, Martínez, Arnau i Lobo, i als visitants Mir, Negre, Pàmies, García i Ferrer. T.V.: expulsat, amb vermella directa, el visitant Quesada (84’), quan es trobava a la banqueta.

Incidències: Jornada 8 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).