divendres, 23 d’octubre del 2015

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


CF LLORET - FC L’ESCALA

Narcís, Martínez i Majó hauran de liderar la part ofensiva, després de les baixes en atac de Peti i Bader.

Edu Urdiales:
“Tenim baixes importants però seguirem lluitant com fins ara”

La Jornada 8 de la Primera Catalana presenta una sèrie de duels atractius i interessants. Un d’ells és l’enfrontament gironí entre el CF Lloret i el FC L’Escala. Jugaran aquest dissabte, a les 17:00h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar. Els homes d’Edu Urdiales volen retrobar-se amb la victòria, després de 5 setmanes sense guanyar. No ho tindran fàcil. Davant hi haurà el conjunt entrenat per Josep Maria Batlle, que ve ferit, després de la derrota en els últims minuts davant del Mataró (2-3), que l’ha deixat en el vuitè lloc de la classificació, amb 11 punts. Els lloretencs també van perdre. Ho van fer a Mollet del Vallès, per 1-0, i se situen catorzens amb 7 punts. En l’enfrontament de la passada temporada, triomf del Lloret per 2-0, gràcies als gols de Peti i Peke.

Després de l’últim entrenament de la setmana, Edu Urdiales, en roda de premsa, ha explicat que l’Escala “és exactament igual que l’any passat, amb un joc molt físic i de contacte”. Avisa que “haurem d’estar forts i atents per tal que no ens agafin en cap jugada, ni amb el seu joc combinatiu i quan juguin en llarg”. L’equip vol trencar la ratxa negativa de resultats i, en aquest sentit, l’entrenador diu que “tenim molts ànims perquè sabem com està jugant l’equip i pel nivell que tenim. Com ja hem dit, tenim la psicosi del gol, però estem jugant bé i creant ocasions. Si tenim la sort de fer gol en els primers minuts, el partit es posarà de cara i la gent tindrà més confiança”.

Per aquest enfrontament, l’equip arrossega un total de quatre baixes per lesió, les de Jordi Valls, Bader, Peti i Carlos Gómez, i una per sanció, la d’Arsen. Això provoca que només hi hagi presents catorze jugadors de la primera plantilla. La convocatòria s’ha completat amb tres membres del filial: Juan Romero, Arnau Terradas i Lamine Diallo. El tècnic assegura que “tenim màxima confiança amb ells, aquest any s’ha creat un equip ‘B’ molt competitiu i, en aquest cas, hem d’utilitzar alguns dels seus jugadors”. Sobre els jugadors lesionats de la primera plantilla, Urdiales explica que “no sabem del cert quan podran tornar a jugar. D’en Peti hem de veure l’evolució de tots els cops que va rebre, en especial els de les cervicals. En el cas d’en Jordi Valls, el perdem aproximadament per un mes. I d’en Bader tindrem més informació aquest dilluns, quan li facin les proves per saber l’abast real de la lesió. Tenim baixes importants però seguirem lluitant com fins ara”.

Lloret i l’Escala jugaran a les ordres del senyor César García Peñacoba, àrbitre del Col·legi de Barcelona. Els seus assistents seran Miguel Ángel Navarro Sáez i Héctor Gómez Meneses.