dilluns, 19 d’octubre del 2015

CF MOLLET 1 - 0 CF LLORET

Amb les butxaques buides

El CF Lloret va perdre per la mínima (1-0) en el camp del CF Mollet, en el partit corresponent a la Jornada 7 de la Primera Catalana. Un gol d’Edu Ranchal (31’) va servir per donar els tres punts al conjunt local, en un encontre que va tenir poc futbol i on els lloretencs van veure’s condicionats per les baixes de darrera hora.

Tot i que la passada temporada es va aconseguir la victòria contra el Mollet, per 0-2, el Camp Municipal Germans Gonzalvo segueix passant males jugades a l’equip d’Edu Urdiales. Els selvatans van perdre en una acció desafortunada i no van estar encertats en tasques ofensives. La balança es va decantar cap al bàndol local, en un partit molt diferent del que va jugar el Lloret la passada jornada davant del Vic, en què va ser l’amo i senyor del joc. La baixa de darrera hora d’Àlex Ros “Peti”, i la lesió de Bader, que va durar poc més de 10 minuts sobre el terreny de joc, van ser dos condicionants que van afectar un equip que també, recordem, tenia les absències de Jordi Valls i Chino, a més de la del lesionat per llarg temps Carlos Gómez.

Els primers 45 minuts van ser molt igualats i la possessió de l’esfèrica va estar molt repartida. Els molletans ho van intentar amb pilotes a l’esquena de la defensa lloretenca, mentre que el Lloret va buscar la sortida per bandes, sense massa sort en els darrers metres. Les millors opcions del primer temps van ser per Albert Puntí i Xavi Martínez, sense el premi del gol. Qui sí que va gaudir d’aquest privilegi va ser el local Edu Ranchal, que va fer la diana de la victòria en el minut 31. Va ser una acció amb diferents rebots que va acabar amb la pilota en el fons de la porteria de Jaume Prado. A la represa, moltes interrupcions. El Mollet no va permetre la continuïtat del joc, en favor dels seus interessos, i els homes d’Edu Urdiales no van aconseguir tenir massa presència en atac. Aparicio i Mateo, en diferents accions, van poder fer l’empat, però la igualada no va arribar. Durant la recta final, ànims caldejats que van provocar dues expulsions: una local, la de Fernández, i una visitant, la d’Arsen. El Lloret va perdre el segon partit de la temporada.

L’equip d’Edu Urdiales es manté amb 7 punts, però baixa a la catorzena posició. La pròxima jornada, partit a casa contra el FC L’Escala. Serà dissabte, a les 17:00h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CF Lloret: Prado; Mateo, Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros; Lobo (Arsen, 63’), Moisés (Bader, 73’ (Romero, 84’)), Aparicio (Huerta, 80’), Puntí; Martínez i Narcís (Majó, 45’)

CF Mollet: Flores, Vega (Gutiérrez, 63’), Sola, Serrano, Navarro (Millán, 54’), Casado (Gurrea, 63’), Mañosa (Pérez, 45’), Illescas, Ranchal, Montejo (Fernández, 54’) i Parra

Gol: 1-0 Ranchal (31’)

Àrbitre: Creus Soler (Lleida). T.G.: als locals Sola i Pérez, i als visitants Mateo i Puntí. T.V.: expulsats, per vermella directa, Fernández del Mollet (89’) i Arsen del Lloret (89’).

Incidències: Jornada 7 de la Primera Catalana. Camp Municipal Germans Gonzalvo (Mollet del Vallès).