dissabte, 3 d’octubre del 2015

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


UE VILASSAR DE MAR - CF LLORET

Graderia de l'Estadi Xevi Ramon de Vilassar de Mar.

Edu Urdiales:
“S’ha de recuperar la intensitat de les primeres tres jornades”

El CF Lloret visita l’Estadi Xevi Ramon aquest diumenge, a les 12:00h, per enfrontar-se a la UE Vilassar de Mar. Els lloretencs tenen la intenció de retrobar-se amb la victòria i refer-se del mal gust que va deixar el passat partit davant del Molletense, que va acabar amb un empat sense gols (0-0), a casa, que els va deixar en l’onzè lloc, amb 5 punts. Els rivals, que recordem que la temporada passada van baixar de la Tercera Divisió, vénen de sumar un punt a Mataró (2-2) i se situen desens, amb els mateixos punts que els selvatans.

En la roda de premsa prèvia al partit, l’entrenador Edu Urdiales ha parlat del Vilassar de Mar. Ha explicat que “és un dels equips més experimentats de la categoria i compta amb jugadors que han estat a lligues superiors, com és el cas de Manga”. Ha avisat que el Lloret haurà d’estar concentrat en tasques defensives, ja que “tenen futbolistes que juguen amb molta intensitat i, en aquest inici, són un dels equips més golejadors de la competició”.

El Lloret arriba després d’un partit en què no es va trobar còmode. En aquest sentit, i per tal de sumar un resultat positiu a Vilassar de Mar, Edu Urdiales considera que “s’ha de recuperar la intensitat de les primeres tres jornades, perquè contra el Molletense ens va fallar la pressió i no vam ser incisius en atac”. Sobre l’aspecte golejador, també ha parlat i ha assegurat que “no ens preocupa el gol, tenim jugadors importants en atac i, tot i que els números són els que són, sabem que els gols acabaran arribant”.

Per últim, el tècnic també ha comentat la situació de la plantilla després de l’última incorporació: Mateo Rodríguez. Urdiales ha reconegut que “encara ens agradaria tenir un altre jugador més, del perfil que ens agrada, però, tot i així, estem contents amb el bloc que s’ha format i amb el fitxatge de Mateo, que serà molt important, en especial per la seva polivalència”.  

Aquest duel entre el Vilassar de Mar i el Lloret, corresponent a la Jornada 5 de la Primera Catalana, estarà dirigit pel senyor Marcos López Jiménez, del Col·legi de Barcelona. Els àrbitres assistents que l’acompanyaran seran els barcelonins Agustí Piñeyro Pecero i Marc Perelló Campaña.