dilluns, 5 d’octubre del 2015

UE VILASSAR DE MAR 1 - 1 CF LLORET

Privats de la victòria

Empat (1-1) del CF Lloret a domicili davant de la UE Vilassar de Mar, en la cinquena jornada de la Primera Catalana. Bader va obrir el marcador en el primer temps (29’), però l’empat d’Álex Pompido (58’), que va acabar el partit abans d’hora per expulsió, va provocar el repartiment de punts en un encontre polèmic, en el qual l’àrbitre López Jiménez, en el descompte, va anul·lar un gol per dubtós fora de joc a l’extrem del Lloret Albert Puntí.

Edu Urdiales reclamava, abans del partit, la necessitat de recuperar la intensitat i la pressió col·lectiva de l’equip. Aquests són aspectes clau de la filosofia de joc del Lloret. Aquest diumenge, davant del Vilassar de Mar, el conjunt selvatà els va recuperar i va tornar a competir al nivell que exigeix la Primera Catalana. Però una decisió polèmica de l’àrbitre barceloní López Jiménez, que va anul·lar un gol a Albert Puntí en el temps afegit, va evitar la victòria dels lloretencs. Va ser un partit marcat per la polèmica però, en especial, aquesta darrera decisió del col·legiat va resultar clau per tal que el partit acabés amb un empat quan el Lloret hauria pogut marxar amb els tres punts cap a casa.

La primera meitat va ser molt igualada pel que fa la possessió de l’esfèrica, però la balança es va desnivellar en les ocasions de gol. El Lloret va tenir molta més presència en atac i va generar diferents jugades que van servir per portar l’angoixa a l’àrea del Vilassar de Mar. Al contraatac, l’equip d’Edu Urdiales va comptar amb importants oportunitats, com un mà a mà de Peti amb el porter rival Castilla. Els lloretencs es van avançar en el minut 29. Bader, en jugada personal per banda, va obrir el marcador i va anotar el seu primer gol de la temporada. Els rivals, que només van crear perill a pilota aturada, van buscar l’empat abans del descans però els selvatans, de nou, es van mostrar molt sòlids en defensa. El Vilassar va dur el pes del partit en el segon temps, tal com exigia el guió. Tot i així, les seves ocasions de gol van ser escasses. L’empat va arribar en el minut 58, en un gol d’Álex Pompido, al contraatac. Més tard, en el 76’, el mateix Pompido va ser expulsat, amb vermella directa, per una entrada dura a Pol Gómez, en una acció molt protestada pels maresmencs. Ja en el temps afegit, nova jugada per a la polèmica, aquesta vegada en contra dels interessos dels d’Edu Urdiales. López Jiménez va anul·lar, per fora de joc, un gol a Albert Puntí que hauria suposat el triomf del Lloret. La jugada va presentar molts dubtes i els lloretencs, que minuts abans també havien reclamat un penal sobre Xavi Martínez, van acabar molt molestos amb l’actuació arbitral.

Després d’aquest empat, el Lloret acaba desè, amb 6 punts. La pròxima jornada, partit a casa davant del Vic. Serà dissabte, a les 17:00h.

UE Vilassar de Mar: Castilla, González, García, Aybar, Núñez (Espanya, 66’), Blanchart, Soufiane (Basagaña, 72’), Santolalla, Pompido, Manga i Masip (Aldo, 82’)

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Pol Gómez, Poderoso (Lobo, 66’), Pol Ros; Aparicio, Moisés (Chino, 66’), Peti, Bader (Puntí, 52’); Martínez (Arsen, 78’) i Narcís (Majó, 78’)

Gols: 0-1 Bader (29’) i 1-1 Pompido (58’)

Àrbitre: López Jiménez (Barcelona). T.G.: als locals Manga, Blanchart i Santolalla, i als visitants Poderoso, Bader, Jordi Valls, Narcís, Martínez, Pol Gómez, Aparicio i l’entrenador Edu Urdiales.

Incidències: Jornada 5 de la Primera Catalana. Estadi Municipal Xevi Ramon (Vilassar de Mar).