diumenge, 13 de desembre del 2015

CE ABADESSENC 2 - 1 CF LLORET


A vegades, els cuers també guanyen

Derrota del CF Lloret al camp del CE Abadessenc, per 2-1. Els lloretencs van tornar amb les mans buides del camp del cuer, que va sorprendre amb els gols de Pol Berenguer (42’), en el primer temps, i David Martín (64’), a la represa, provocant l’ensopegada dels selvatans, que només van poder retallar distàncies gràcies a un gol de Josep Maria Majó (77’).

Ho avisava Edu Urdiales. Aquest passat divendres, en la roda de premsa posterior al darrer entrenament de la setmana, el tècnic comentava que, a vegades, els cuers també guanyen. I així va ser. El Lloret es va desplaçar fins a Sant Joan de les Abadesses a la recerca d’una victòria que els ajudés a escalar posicions, però va tornar amb un resultat inesperat davant del, fins al final del partit, l’últim classificat de la Primera Catalana (ara ja és penúltim). L’Abadessenc no vol renunciar a seguir lluitant per la permanència i ho va demostrar aquest dissabte davant d’un Lloret que va disposar d’ocasions per empatar, però que es va veure superat en intensitat. Tot i la derrota, l’equip es manté en el dotzè lloc de la classificació i s’aprofita de totes les punxades dels perseguidors: L’Escala, el Sants i el Farners han perdut i el Girona “B” ha empatat.  

El Lloret va començar el partit amb iniciativa i disposant de diferents ocasions de gol que l’haurien pogut avançar en el marcador. Álex “Peti” i Arnau Terradas van protagonitzar les primeres accions i Albert Puntí, a la rematada d’un córner, també va provar fortuna. L’Abadessenc, a poc a poc, va fer seu el control del centre del camp i van guanyar la majoria de les pilotes dividides. Els lloretencs, per contra, no van aconseguir circular amb facilitat i van perdre la possessió en diverses fases del joc. Abans del descans, en el minut 42, els rivals van fer l’1-0, en un gol de Pol Berenguer, aprofitant un rebuig dins de l’àrea. En el segon temps, va seguir la mateixa tònica i els locals es van trobar amb el segon gol de la tarda, en el 64’. David Martín va finalitzar una jugada al contraatac, superant Juki Caballero en el mà a mà. Els homes d’Edu Urdiales van retallar distàncies per mitjà de Josep Maria Majó. El jove jugador es va estrenar com a golejador a la Primera Catalana. Va ser en el minut 77, en una rematada de cap a la sortida d’un córner servit per Moisés Ramírez. A partir d’aquí, i fins al final, el Lloret va disposar de dues accions molt clares per fer l’empat, però la sort no va acompanyar. Puntí va estavellar la pilota al pal i Moisés, amb un xut des de lluny, es va topar amb el travesser.

El conjunt lloretenc acaba la jornada en el dotzè lloc, amb 17 punts. Dissabte vinent, partit davant de la UE Tona. Serà en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar amb canvi d’horari: l’encontre començarà a les 15:30h.

CE Abadessenc: Tubau, Pajares, Francolí, Contreras, García-Marrón (Gainza, 65’), Sau (Ricart, 89’), Berenguer, Martín, Latorre (González, 78’), Cabanas i Mesa (Ramos, 53’)

CF Lloret: Juki; Arsen (Mateo, 46’), Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros; Chino, Aparicio (Moisés, 46’), Arnau (Riky, 65’), Puntí (Majó, 75’); Peti i Narcís (Huerta, 75’)

Gols: 1-0 Berenguer (42’), 2-0 Martín (64’) i 2-1 Majó (77’)

Àrbitre: Cifuentes Soldevila (Barcelona). T.G.: als locals Sau, Pajares, Ramos, Coll, Latorre i Gainza, i als visitants Huerta, Moisés i Pol Gómez.

Incidències: Jornada 14 de la Primera Catalana. Camp Municipal (Sant Joan de les Abadesses).