divendres, 11 de desembre del 2015

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


CE ABADESSENC - CF LLORET

Albert Batllosera, actual entrenador del Juvenil "B", en una acció de l'últim partit a Sant Joan de les Abadesses.

Edu Urdiales:
“No podem ser nosaltres els qui donem una victòria a l’Abadessenc”

La Jornada 14 de la Primera Catalana portarà al CF Lloret fins al camp del cuer de la competició, el CE Abadessenc. L’encontre serà aquest dissabte, a les 16:00h. Els homes d’Edu Urdiales arriben a la cita en el dotzè lloc, amb 17 punts, després d’empatar (2-2) en el derbi selvatà davant del CE Farners. Per la seva part, els futbolistes entrenats per Dani Juvany són últims, amb 4 punts, i vénen de rebre una contundent golejada de 4-0 a Mataró. Per trobar la darrera visita del Lloret a Sant Joan de les Abadesses hem d’anar fins a la temporada 2010/2011, l’any de l’últim ascens a la Primera Catalana. En aquella ocasió, el Lloret, també entrenat per un Urdiales que afrontava el seu primer curs com a tècnic del primer equip lloretenc, va vèncer per 2-4, amb els gols de Marc Ribas, Pecci, Riky i Àlex Bertran. Dels jugadors que van disputar aquell enfrontament, ja només en queden 3 a la plantilla: Jaume Prado, Jordi Valls i Riky Serralunga.

El tècnic no vol relaxació en els seus jugadors. En roda de premsa, ha explicat que l’Abadessenc “tot i ser el cuer, és un equip complicat de vèncer en el seu camp, baralla cada pilota i segur que ens ho posaran molt difícil”. Urdiales creu que els rivals encara tenen opcions d’aconseguir la permanència: “Queda molta lliga i segur que ens voldran involucrar en aquesta lluita per no perdre la categoria”.

La passada temporada, el Lloret no va obtenir bons resultats davant dels equips de la part baixa. Enguany, a més, els lloretencs no van passar de l’empat davant del Molletense (0-0), un altre dels conjunts que ocupa zona de descens. En aquest sentit, Edu Urdiales ha reconegut que “ja fa dos anys que obtenim aquest tipus de resultats. Quan ens confiem, ens foten la garrotada. Ara, però, els jugadors són conscients que no serà fàcil, perquè els cuers a vegades també guanyen i no podem ser nosaltres qui els donem aquesta victòria”.

Pel que fa la convocatòria, l’entrenador ha citat 17 futbolistes. Entre ells, repeteix Arnau Terradas. Una altra de les novetats és la presència de José Gálvez, porter del Lloret “B”, a causa de la baixa de Jaume Prado. Per tant, Juki Caballero recuperarà la titularitat. La resta de baixes per aquesta jornada són les d’Alex Lobo, sancionat amb un partit per acumulació d’amonestacions, i les dels lesionats Jordi Valls, Xavi Martínez, Bader El Alami i Carlos Gómez.

El partit estarà dirigit pel senyor Miguel Cifuentes Soldevila, del Col·legi de Barcelona, que impartirà justícia per primera vegada en un partit del Lloret. Els àrbitres assistents seran els barcelonins Joan Ignasi Ros Martínez i Sergio Sánchez Pin.