diumenge, 20 de desembre del 2015

CF LLORET 1 - 2 UE TONA

Qui perdona, ho acaba pagant

El CF Lloret va perdre per 1-2 davant de la UE Tona, en l’últim partit de l’any, corresponent a la jornada 15 de la Primera Catalana. Els lloretencs es van avançar en el segon temps, per mitjà de Josep Maria Majó (57’), però van deixar-se els punts després dels gols de Xavier Mendoza (71’) i Èric Juvanteny (81’), que van suposar la remuntada del conjunt osonenc.

Els homes d’Edu Urdiales no van poder acomiadar l’any 2015 amb un triomf. El Lloret va perdre el primer partit de la temporada com a local en un duel en què va ser superior fins al moment de l’empat dels rivals. En el tram final, els visitants van remuntar el duel després de veure com l’equip lloretenc no estava encertat en diverses ocasions que haurien pogut suposar la sentència. Amb aquest marcador, els selvatans marxen a les vacances de Nadal a només 1 punt del descens, que marca ara mateix el Girona “B”, amb 16 punts. Tot i així, i malgrat la derrota, l’equip va mostrar símptomes positius i de millora respecte al darrer partit davant de l’Abadessenc. La nota negativa, la lesió de Moisés Ramírez.

Tots els gols del partit van arribar durant el segon temps. En el primer acte, però, es va poder veure un Lloret amb bon ordre tàctic, intentant fer mal per bandes, amb les incorporacions de Huerta i Pol Ros. Tot i així, poques ocasions. La més clara, en una rematada de Majó en què Riky no va poder aprofitar el rebuig de la defensa visitant. El Tona, per la seva part, va provar de fer mal al contraatac i a pilota aturada. La notícia negativa del primer temps va arribar en el minut 21. Moisés Ramírez va haver de ser substituït per Xavi Aparicio, a causa d’una ruptura fibril·lar al quàdriceps. A la represa, el Lloret va créixer i es va avançar en el marcador, en el minut 57. L’autor del gol va ser Josep Maria Majó, que va finalitzar una jugada al contraatac, superant el porter Francesc Sánchez en el mà a mà i firmant el seu segon gol de la temporada. Tot estava de cara i l’equip d’Edu Urdiales va poder sentenciar el partit amb diferents accions, però la sort no va acompanyar i es va fer realitat allò que s’acostuma a dir a l’argot futbolístic: qui perdona, ho acaba pagant. El Tona va remuntar el partit en el tram final. L’empat va arribar en el 71’, obra d’un Mendoza que acabava d’entrar i que va aprofitar el rebuig d’una gran aturada de Jaume Prado. El porter local, minuts després, va tornar a fer una bona intervenció per evitar l’1-2. Aquest segon gol, malauradament, es va produir en el minut 81, per mitjà d’Èric Juvanteny, que va rematar de cap un servei de cantonada.

Després d’aquesta derrota, l’equip acaba la jornada en el 14è lloc de la classificació, amb 17 punts. El futbol a la Primera Catalana tornarà el cap de setmana del 9 i 10 de gener. Els lloretencs visitaran el camp del Martinenc.

CF Lloret: Prado; Huerta (Arnau, 86’), Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros; Chino, Moisés (Aparicio, 21’), Bader (Puntí, 60’), Peti (Lobo, 69’); Riky i Majó (Narcís, 69’)

UE Tona: Sánchez, Angulo, Vestit, Enrich, Serrajordia (Rovira, 67’), Margenet (Crivillé, 85’), Juanes, Gómez, Juvanteny, Matas (Vilaregut, 60’) i Plà (Mendoza, 67’)

Gols: 1-0 Majó (57’), 1-1 Mendoza (71’) i 1-2 Juvanteny (81’)

Àrbitre: Carmona Martínez (Anoia). T.G.: als locals Bader, Poderoso, Pol Ros, Aparicio, Pol Gómez i Juki, i als visitants Vestit, Enrich, Margenet i Sánchez. T.V.: expulsat, per doble groga, el visitant Plà (83’).

Incidències: Jornada 15 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).