divendres, 18 de desembre del 2015

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


CF LLORET - UE TONA

Bader torna a la convocatòria després de superar la seva lesió.

Edu Urdiales:
“Seria important acabar l’any amb sensacions positives”

Duel de dinàmiques oposades, aquest dissabte, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar. El CF Lloret i la UE Tona obriran la Jornada 15 de la Primera Catalana, en el darrer partit de l’any 2015. Els homes d’Edu Urdiales volen evitar marxar a les vacances prop dels llocs de descens, situació que es produiria si no són capaços de guanyar. En qualsevol cas, l’enfrontament directe entre L’Escala i el Girona “B” impedirà que els lloretencs caiguin en la zona baixa. Però la paraula derrota no ha aparegut al llarg de la setmana d’entrenaments. El Lloret afronta el partit amb l’únic objectiu de sumar un triomf que el col·locaria amb 20 punts i el faria marxar de la dotzena posició. El Tona, ara mateix, és sisè, amb 24 punts. L’horari, atenció, canvia. Aquest duel es disputarà a les 15:30h, amb motiu de la retransmissió que farà La Xarxa. A Lloret de Mar es podrà seguir pel canal El Punt Avui.

En roda de premsa, l’entrenador, Edu Urdiales, ha reconegut que “seria important acabar l’any amb sensacions positives, ja que aquesta setmana ha estat dura en l’àmbit psicològic. Ningú esperava la derrota al camp de l’Abadessenc i ens hem de refer”. Sobre la passada jornada, el tècnic ha comentat que “vaig marxar de Sant Joan de les Abadesses amb una sensació molt dolenta, perquè havíem avisat de les situacions negatives que ens podríem trobar en aquell partit”.

Pel que fa al rival d’aquesta jornada, el Tona, Urdiales ha explicat que “és un molt bon equip, amb futbolistes molt experimentats, alguns dels quals han jugat a divisions superiors”. Ha afegit que “tenen un molt bon entrenador, amic meu, i esperem que no puguin fer el joc tan atractiu que acostumen a proposar”.

Una de les dades negatives que arrossega l’equip en aquests primers mesos de competició és la gran quantitat d’empats, un total de 8 en 14 jornades. En aquest sentit, Urdiales ha apuntat que “les casualitats no existeixen. Crec que hem de tenir una millor mentalitat en el tram final dels partits. També és cert que la falta d’experiència provoca que no acabis de matar els encontres, però quan guanyem aquesta experiència molts dels empats es convertiran en victòries”.

Les dues principals novetats a la convocatòria són les de Jaume Prado, que torna després de la seva absència en la passada jornada, i Bader, que s’ha recuperat de la seva lesió per aquest darrer partit del 2015. Les baixes per aquesta cita són les de Mateo Rodríguez, per decisió tècnica, i les dels lesionats Jordi Valls, Xavi Martínez i Carlos Gómez.

El partit estarà dirigit pel senyor Edgar Carmona Martínez, del Col·legi d’Anoia. Es tracta d’un àrbitre amb molts anys d’experiència a la Primera Catalana. L’acompanyaran, com assistents, els senyors Sergi Garcia Zamora, d’Anoia, i David Cortina Rodríguez, del Bages.