dilluns, 11 de gener del 2016

FC MARTINENC 2 - 4 CF LLORET

Triomf d’orgull

Victòria del CF Lloret a Barcelona davant del FC Martinenc, per un marcador de 2-4, en el primer partit de l’any 2016. Bader, de penal (33’), Josep Maria Majó (43’) i Xavi Aparicio (63’) van posar, amb els seus gols, el partit de cara per els homes d’Edu Urdiales, que van patir fins al final, després de les dianes de Sergi Arranz (65’) i Aleix Vall (85’), i que van sentenciar en el 96’, per mitjà d’Arnau Terradas.

“És un partit en què la majoria donaria com a perdedor al Lloret, és per això que avui ens hem d’unir més que mai”. Amb aquestes paraules, Edu Urdiales va fer entendre als seus jugadors que el partit d’aquest passat diumenge davant del Martinenc no era un partit més. L’equip necessitava fer un cop sobre la taula i demostrar el seu nivell contra un equip que encara no havia perdut cap encontre com a local. Els lloretencs, amb intensitat, seguretat i ambició, van trencar totes les travesses, malgrat haver de patir en els darrers instants, després de passar d’un 0-3 a un 2-3. Però el conjunt selvatà va saber mantenir el cap fred i foragitar els nervis per sumar tres punts que l’ajuden a agafar aire i ampliar el marge de punts respecte de la zona de descens, després de l’empat (2-2) del Girona “B” al camp del Mataró.

Poc joc i molta intensitat durant el primer temps. Tots dos conjunts van protagonitzar comptades ocasions de gol, a causa de la lluita i el ritme imposat en el centre del camp. El Lloret es va avançar des dels onze metres. Narcís Caballero, en una acció personal, va ser objecte de falta dins de l’àrea i, a partir d’aquí, es va començar a fabricar la victòria. El penal el va transformar Bader, en el minut 33, amb un potent xut ajustat al pal. El Martinenc va voler reaccionar però es va trobar amb el segon gol dels selvatans a poc pel descans. Josep Maria Majó va aprofitar una errada en la sortida de pilota local per plantar-se sol davant del porter Britos i firmar el 0-2. A la represa, els rivals van buscar l’empat en diferents jugades per banda i remats des de la frontal de l’àrea, però es van topar amb les importants aturades de Jaume Prado. Qui va tornar a trobar el camí del gol va ser el Lloret. Xavi Aparicio, des de llarga distància, va sorprendre el porter barceloní i va establir el 0-3, en el minut 63. Semblava que l’equip d’Edu Urdiales podria viure el tram final del partit amb tranquil·litat. Doncs no. Sergi Arranz, després d’un servei de falta, i Aleix Vall, rematant una centrada, van retallar distàncies i van provocar uns cinc últims minuts (més un llarg temps afegit) ple d’emoció i incertesa. De nou, les intervencions de Prado i la solidesa defensiva de l’equip van ser clau per no encaixar el tercer gol. En l’últim instant, ja en el 96’, el jove Arnau Terradas va aprofitar una greu errada del porter local per tancar el partit amb el definitiu 2-4.

Amb aquest triomf, el Lloret acaba la jornada tretzè, amb 20 punts. El pròxim dissabte, a les 16:00h, últim partit de la primera volta. Serà davant del Girona “B”, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

FC Martinenc: Britos, Galeano (Vicente, 61’), Suárez, Martínez, Pérez, Morillo (Núñez, 74’), Valero, Tejada, Arranz, Vall i Silvestre (Kanteh, 61’)

CF Lloret: Prado; Aparicio, Pol Gómez, Poderoso, Puntí; Lobo, Chino (Huerta, 75’), Bader (Peti, 45’), Riky; Majó (Arnau, 86’) i Narcís (Adrián, 80’)

Gols: 0-1 Bader (p.) (33’), 0-2 Majó (43’), 0-3 Aparicio (63’), Arranz (65’), 2-3 Vall (85’) i 2-4 Arnau (96’)

Àrbitre: Pertegal Méndez (Granollers). T.G.: als locals Suárez, Britos, Pérez, Silvestre i Valls, i als visitants Bader, Poderoso, Puntí, Lobo, Prado i Peti.

Incidències: Jornada 16 de la Primera Catalana. Camp Municipal de Guinardó (Barcelona).

Resum de Barcelona Televisió: Enllaç