dissabte, 9 de gener del 2016

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


FC MARTINENC - CF LLORET

El Camp Municipal de Guinardó és el que més vegades ha acollit el popular Torneig d'Històrics del futbol català.

Edu Urdiales:
“He demanat al 2016 que el Lloret estigui on es mereix”

El joc continua. El nou any futbolístic comença amb un complicat i atractiu desplaçament del CF Lloret al camp del FC Martinenc. Serà aquest diumenge, a les 12:00h. Els lloretencs, amb la necessitat de sumar un triomf que els ajudi a allunyar-se dels llocs de descens, volen provocar la primera derrota com a local de l’equip barceloní, que només ha cedit un empat en el Municipal de Guinardó. Els homes d’Edu Urdiales arriben a la cita en el catorzè lloc de la classificació, amb 17 punts. Els rivals, per la seva part, són sisens, amb 27 punts, a només 1 del líder de la categoria, l’Horta. En la darrera jornada, sorts diferents pels dos conjunts. Els selvatans van caure per 1-2 davant del Tona, mentre que els de Barcelona van superar el Mataró (1-2), a domicili.

En la roda de premsa posterior a l’últim entrenament setmanal, Edu Urdiales ha parlat sobre el Martinenc. Ha explicat que “és un dels equips més potents de la categoria. Tenen jugadors amb molta experiència i estan fent les coses bé. A casa, només han rebut 4 gols. Tenen una manera de jugar molt clara i molt definida”. En aquest sentit, ha afegit que “espero que siguem capaços de competir bé, hem tingut molts dies de descans però no hem recuperat tots els jugadors que ens hagués agradat”.

És el primer partit del nou any. Al 2016, el tècnic li ha demanat “que el Lloret estigui on es mereix, que continuem competint de la mateixa manera i que tinguem, per fi, la plantilla al complet perquè encara no hem pogut gaudir d’ella. Això ajudarà a millorar la competència en entrenaments i partits”.

Per aquesta cita, Edu Urdiales podrà comptar amb 16 futbolistes de la primera plantilla. La convocatòria, però, es formarà amb un jugador més: Adrián Expósito, del Juvenil “A”. L’equip suma moltes baixes, encara, per lesió: Jordi Valls, Moisés Ramírez, Xavi Martínez i Carlos Gómez. A aquests noms s’uneix Arsen Ryan, que tampoc podrà participar en aquesta jornada. La darrera absència és la de Mateo Rodríguez, que ha esdevingut baixa definitiva per tota la temporada.    

El partit estarà dirigit pel senyor Jorge Pertegal Méndez, del Col·legi de Granollers. Els seus assistents, de la mateixa delegació, seran Sergio Martín Gallardo i Matilde Esteves-Garcia Biajakue.