dissabte, 30 de gener del 2016

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


UE LA JONQUERA - CF LLORET

Acció del partit del Lloret a La Jonquera de la temporada 2013/2014.

Edu Urdiales:
“Esperem que aquesta bona ratxa no s’aturi”

Aquest diumenge, a les 16:00h, el CF Lloret es desplaçarà a La Jonquera, per disputar la Jornada 19 de la Primera Catalana. Abans de l’aturada de competició pel Carnaval, els homes d’Edu Urdiales volen seguir amb la bona dinàmica de resultats i sumar el segon triomf a domicili d’aquest 2016. Els rivals, que són vuitens amb 30 punts, no estan fent un bon paper com a locals: només han sumat 2 victòries en 8 partits. En la passada jornada, els homes entrenats per Axel Vizuete van vèncer a Mataró per 1-2. Els lloretencs, per la seva part, vénen d’empatar (0-0) a casa davant de l’Horta. Ara mateix, l’equip és onzè amb 24 punts. En el partit de la primera volta, triomf del Lloret per 1-0, gràcies a un gol de Peti. Pel que fa la darrera visita dels selvatans a La Jonquera, que es va produir durant la passada temporada, empat (1-1) amb una diana de Kutxo en l’últim minut.

Un dels principals handicaps del partit serà el terreny de joc. El camp de la UE La Jonquera és de gespa natural. Edu Urdiales ha explicat que “haurem de veure quin és l’estat del camp, però segurament ens costarà durant els primers minuts. Dijous vam entrenar en gespa natural i, tot i que al principi no fèiem bons controls ni bones passades, vam acabar amb bones sensacions”.

El Lloret ha sumat 7 punts dels darrers 9 que s’han disputat en aquests primers partits de l’any 2016. Sobre aquest aspecte, Urdiales assegura que “no ens podem confiar i hem de seguir treballant de la mateixa manera que ho fèiem quan estàvem necessitats de punts. El nostre missatge és clar, hem de recordar on estàvem ara fa un mes i quina era la dinàmica. Esperem que aquesta bona ratxa no s’aturi i treballem amb aquest objectiu”.

Pel que fa la convocatòria, el tècnic s’ha mostrat satisfet per haver pogut citar 18 jugadors, després d’unes jornades sense poder fer-ho. 16 d’aquests pertanyen a la primera plantilla. Hi seran presents 2 membres del filial: el porter José Gálvez, a causa de la sanció per acumulació d’amonestacions de Jaume Prado, i el migcampista Juan Romero. “El fet de poder comptar amb la majoria de jugadors provoca que augmenti la competitivitat i ens ho posa més difícil als entrenadors”, diu Urdiales. Les baixes per aquesta jornada són les dels lesionats Jordi Valls, Carlos Gómez i Xavi Martínez. Tampoc jugarà Arsen Ryan, que s’espera que es pugui incorporar a l’equip durant la pròxima setmana. Aquestes baixes s’uneixen a la ja comentada de Jaume Prado, que provocarà la titularitat de Juki Caballero a la porteria lloretenca.

La Jonquera i Lloret jugaran a les ordres del senyor Daniel Galera Serrano, del Col·legi del Vallès Occidental. Serà l’encarregat d’encapçalar la tripleta arbitral, que es completarà amb els assistents Álex Martín Pastor i Adrián Aguirre López.