dilluns, 1 de febrer del 2016

UE LA JONQUERA 2 - 0 CF LLORET

Navegant contracorrent des de l’inici

Moment del primer gol del partit. / Font: UE La Jonquera

Derrota del CF Lloret per 2-0 davant de la UE La Jonquera, en el derbi gironí de la jornada 19 de la Primera Catalana. Els lloretencs no van poder reaccionar davant dels dos gols dels jonquerencs, que es van produir durant el primer tram del partit, en els minuts 6 i 19, i que van tenir, en tots dos casos, Gerard Muñoz com a protagonista.

El Lloret va trencar la seva bona dinàmica de resultats d’aquest 2016 amb una ensopegada a La Jonquera. Després d’assolir 7 punts dels 9 darrers, gràcies a les victòries davant del Martinenc (2-4) i del Girona “B” (2-1) i l’empat contra l’Horta (0-0), el conjunt lloretenc ha fet una petita passa enrere en la seva lluita per allunyar-se dels llocs de descens. Ara mateix, els selvatans són onzens, amb 24 punts, a 4 punts de la zona de perill. En el derbi gironí de la Primera Catalana al Camp Municipal de Les Forques, els d’Edu Urdiales van voler, van creure i, segurament, van merèixer marxar amb un resultat positiu. Dos gols en contra abans del minut 20 els va deixar sense cap punt.

Tot i que el Lloret va ser qui més domini de l’esfèrica va tenir al llarg dels 90 minuts, això no es va traduir en un resultat positiu quan l’àrbitre, Galera Serrano, va decretar el final de l’encontre. La Jonquera en va fer prou amb dos gols en el tram inicial del partit. En el minut 6, Gerard Muñoz va obrir el marcador en una jugada al contraatac, en una passada llarga a l’esquena de la defensa selvatana que l’atacant local va aprofitar per superar Juki. Pocs minuts més tard, en el 19’, el mateix Muñoz va establir el que acabaria sent el definitiu 2-0. Ho va fer finalitzant una jugada ràpida després d’un servei de falta i la situació pel Lloret es va posar molt complicada. Tot i així, els homes d’Edu Urdiales van dur el pes del partit i la iniciativa. Durant el primer temps, la millor ocasió es va trobar en un llançament de falta directa de Pol Gómez. A la represa, els lloretencs van merèixer més però la fortuna de cara a gol no els va acompanyar. Peti, en una rematada de cap i en una acció d’estratègia, va poder escurçar diferències. També van gaudir de bones opcions Bader i Xavi Aparicio, en diferents rematades. La Jonquera, per la seva part, va buscar jugades al contraatac però sense crear perill a l’àrea visitant.

L’equip acaba la jornada onzè, amb 24 punts. El pròxim cap de setmana, s’atura la competició a la Federació Catalana de Futbol, amb motiu del Carnaval. El CF Lloret tornarà dissabte 13 de febrer, a les 16:00h. Jugarà davant del CE Manresa, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

UE La Jonquera: Montero, Edile, Massó (Chacón, 75’), Rama, Alforcea, Compte (Bassols, 56’), Zoubai, Barry, Muñoz (Gilham, 80’), Pérez (Vergara, 56’) i Ruiz

CF Lloret: Juki; Huerta, Pol Gómez, Poderoso (Chino, 75’), Puntí (Arnau, 61’); Aparicio, Lobo, Riky, Pol Ros; Majó (Bader, 51’) i Narcís (Peti, 51’)

Gols: 1-0 Muñoz (6’) i 2-0 Muñoz (19’)

Àrbitre: Galera Serrano (Vallès Occidental). T.G.: als locals Massó, Zoubai, Vergara, Barry, Montero i Rama, i als visitants Pol Gómez i Riky.

Incidències: Jornada 19 de la Primera Catalana. Camp Municipal Les Forques (La Jonquera).