diumenge, 14 de febrer del 2016

CF LLORET 0 - 0 CE MANRESA


Repartiment de punts en un duel intens

Empat sense gols del CF Lloret davant del CE Manresa, en el partit corresponent a la jornada 20 de la Primera Catalana. Tot i intentar-ho fins al final i gaudir de bones ocasions de gol, els homes d’Edu Urdiales no van poder sumar el primer triomf de la segona volta i es van conformar amb un empat contra un dels principals candidats a assolir l’ascens a la Tercera Divisió.

Nova demostració de com és de complicat guanyar al Camp Muncipal d’Esports de Lloret de Mar si ets l’equip visitant, encara que ocupis llocs de la zona alta i que et puguis col·locar líder de manera momentània. El Manresa ho va experimentar i no va poder marxar amb els tres punts. Segurament, el resultat d’empat va ser el més just, en un partit marcat per la intensitat i la lluita en el centre del camp i les poques opcions de gol per cada bàndol. Edu Urdiales, durant la prèvia del partit, demanava als seus jugadors deixar-se la pell. Dit i fet. Aquest és el camí que haurà de seguir l’equip per certificar, com més aviat millor, la permanència i poder centrar-se en objectius més ambiciosos.

Les primeres accions ofensives van anar a càrrec del Manresa, que va provar fortuna amb jugades per banda, però totes les centrades van morir amb els refusos dels centrals Pol Gómez i Edu Poderoso. El Lloret, a mesura que van anar passant els minuts, es va fer amb el domini de l’esfèrica i va començar a elaborar un joc atacant que, en la majoria dels casos, va néixer de l’ambició i el desequilibri d’homes com Arnau Terradas. La millor ocasió pels locals durant el primer acte la va protagonitzar Peti, que va rematar contra un defensor rival quan el porter ja estava vençut. El Manresa, per la seva part, va fer intervenir Prado en xuts llunyans que no van suposar un perill real. A la represa, mateixa tònica. El conjunt de Dani Andreu va sortir amb més força però van ser els selvatans qui van tenir més possessió de la pilota. Josep Maria Majó, en una rematada de cap, va poder obrir el marcador, però l’esfèrica va marxar desviada. Els lloretencs ho van intentar fins al final però qui va gaudir d’una última gran ocasió va ser el Manresa. Noah, de cap, va provocar una important aturada de Jaume Prado en el temps afegit. Sense incidències, va acabar el partit i es van repartir els punts.

L’equip lloretenc acaba la jornada amb 25 punts. El pròxim dissabte, a les 17:00h, el CF Lloret jugarà a domicili davant de la UD Molletense.

CF Lloret: Prado, Aparicio, Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros, Chino (Lobo, 71’), Riky, Arnau, Puntí (Huerta, 56’), Majó (Narcís, 78’) i Peti

CE Manresa: Carrillo, Balboa, Djitte, Serra, Pereira (Clop, 46’), Sánchez, Noah, Hernández (Poveda, 58’), Solernou, Maturana i Montero 

Àrbitre: Gurrera Farnós (Tarragona). T.G.: als locals Riky, Pol Gómez i Pol Ros, i als visitants Montero i Noah.

Incidències: Jornada 20 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).