divendres, 12 de febrer del 2016

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


CF LLORET - CE MANRESA

Edu Urdiales:
“La consigna principal serà deixar-se la pell”

Després d’una setmana de descans, amb motiu de l’aturada de competicions per Carnaval, torna la Primera Catalana i ho fa amb un partit exigent pel CF Lloret. Els homes d’Edu Urdiales, ferits per la derrota a La Jonquera, rebran un dels màxims candidats a l’ascens de categoria, el CE Manresa. Serà aquest dissabte, a les 16:00h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar. Els lloretencs se situen en l’onzè lloc, amb 24 punts, a 4 de la zona de descens, que marquen el Farners i el Girona “B” (que s’enfronten entre ells durant aquesta jornada) amb 20 punts. Els manresans, per la seva part, són quarts, amb 33 punts, i vénen de guanyar davant del Mataró (2-0). El conjunt que entrena Dani Andreu, que haurà de veure el partit des de la graderia per sanció, podria col·locar-se líder. En el partit de la primera volta, derrota del Lloret per 1-0. La temporada passada, el resultat va ser d’empat (2-2)

En roda de premsa, Edu Urdiales ha explicat que el conjunt manresà “és un dels tres equips que han d’estar a dalt i ara s’han reforçat amb bons jugadors. Nosaltres ho haurem de contrarestar amb la il·lusió de cada partit”. Ha recordat que “últimament, els enfrontaments contra el Manresa han estat polèmics i això ens motiva més per sumar els tres punts”. El tècnic ha afegit que “la consigna principal serà deixar-se la pell en el camp i fer suar al rival”.

Primera vegada en moltes jornades que Edu Urdiales fa una convocatòria de 18 jugadors de la primera plantilla. En aquest sentit, ha apuntat que “semblava impensable ara fa unes setmanes i, si tot va bé, per la pròxima jornada haurem de deixar algun jugador fora. Això fa que l’equip sigui més potent i entreni millor”. Les baixes per aquest partit són les de Bader, sancionat, i Xavi Martínez i Carlos Gómez, recuperant-se de les seves lesions. L’entrenador ha explicat que “Xavi Martínez ha començat a entrenar amb el grup però encara li falta ritme, igual que en Jordi Valls i l’Arsen. Amb els entrenaments i la competició, aviat, aconseguiran un estat òptim”.

L’arbitratge anirà a càrrec del senyor Joel Gurrera Farnós, del Col·legi de Tarragona. Els seus assistents, de la mateixa delegació, seran David Guijarro Álvarez i Alejandro González Jurado.