dissabte, 20 de febrer del 2016

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


UD MOLLETENSE - CF LLORET

Edu Urdiales:
“Aquest partit és la clau de la temporada”

Partit molt important, el què disputarà el CF Lloret aquest dissabte, a partir de les 17:00h, a domicili, davant del cuer de la Primera Catalana, la UD Molletense. Els homes d’Edu Urdiales, a només 2 punts del descens, necessiten la victòria per allunyar-se de la zona de perill. Els lloretencs buscaran el primer triomf de la segona volta, després de dos empats i una derrota. En la passada jornada, els selvatans, onzens amb 25 punts, van empatar (0-0) contra el Manresa, mentre que els molletans, que només han pogut sumar 10 punts, van perdre a Mataró (2-0). En l’enfrontament de la primera volta, el resultat va ser d’empat (0-0), mentre que la passada temporada, el Lloret es va imposar per la mínima (0-1), amb un gol de Narcís Caballero.

En roda de premsa, Edu Urdiales ha parlat sobre el Molletense i ha explicat que “tenen jugadors nous, perquè han fitxat”. Assegura que “és un equip que encara té la il·lusió de salvar-se i segur que ens ho posarà molt difícil. A més, el seu camp és complicat per l’ambient que es genera. Els seus seguidors els donen molta força i allà sempre costa puntuar”.

La plantilla és conscient de la transcendència de l’encontre i recorda les ensopegades de la primera volta davant els dos últims classificats, el mateix Molletense i l’Abadessenc. Sobre aquest fet, el tècnic ha reconegut que “aquest partit és la clau de la temporada. Marcarà on podem quedar i només tenim l’objectiu de guanyar. Serà molt difícil, però hem de ser contundents en defensa, mantenir la porteria a zero i, a partir d’aquí, crear el màxim d’oportunitats possibles per sumar els tres punts”.   

Pel que fa la convocatòria, Urdiales ha citat 19 futbolistes i haurà de descartar un jugador. La principal novetat és la de Moha, nou davanter de l’equip. A més, torna Bader després de la seva sanció. Les baixes per aquesta jornada són les de Jordi Valls, amb molèsties, Xavi Martínez, per decisió tècnica, i Carlos Gómez, que ja es troba en la fase final de la seva recuperació.

El senyor Jonathan Miguel Teruel, del Col·legi de Barcelona, serà l’encarregat d’impartir justícia. Estarà acompanyat pels àrbitres assistents barcelonins Marc Segarra Nebot i Joan Arriaga Pérez.