dilluns, 22 de febrer del 2016

UD MOLLETENSE 2 - 3 CF LLORET

Ni amb un 0-3 et pots confiar

Triomf del CF Lloret, a domicili, contra la UD Molletense, per 2-3. Els homes d’Edu Urdiales, que guanyaven en el minut 47 per tres gols de diferència, anotats per Peti (2’), Arnau Terradas (22’) i Bader (47’), van patir per endur-se el triomf, a causa de les dianes dels rivals Luis López (61’) i Brian Quijada (65’), i van acabar jugant en inferioritat numèrica, per les expulsions de Pol Gómez i Álex Lobo.

Important victòria, la que va aconseguir el Lloret aquest dissabte a Mollet del Vallès davant del cuer de la competició. Els lloretencs, tot i col·locar-se amb un 0-3 momentani, van experimentar la mateixa situació que en el desplaçament al camp del Martinenc, en què també van acabar patint per guanyar després d’assolir un avantatge momentani de tres gols. L’equip sabia que no seria un partit fàcil i l’ambient que es va generar al Camp Municipal Zona Sur va servir per escenificar la situació del Molletense, que jugava les seves darreres cartes per salvar la categoria. El conjunt d’Edu Urdiales va saber afrontar la pressió i sumar tres punts clau de cara a la segona volta. Va ser un encontre en què va debutar Moha, el nou davanter de l’equip. A més, novetat a la porteria. Juki Caballero va recuperar la titularitat en detriment de Jaume Prado, que no va poder desplaçar-se per una gastroenteritis, i ho va fer amb una bona actuació, aturant un penal en un moment decisiu. Les males notícies, en forma d’expulsions: Pol Gómez i Álex Lobo van marxar a la dutxa abans d’hora. Urdiales els perdrà pel pròxim compromís contra el líder, el Vilassar de Mar.

El Lloret va ser molt efectiu i es va trobar amb el primer gol ben d’hora, en el minut 2. L’autor va ser Peti, que va obrir el marcador i va donar confiança al seu equip. Però el Molletense va poder empatar minuts després, en un penal comès per Xavi Aparicio. El llançament dels rivals, però, va ser aturat per Juki Caballero. Pocs minuts més tard, en el 22’, Arnau Terradas va col·locar el 0-2, rematant una bona centrada de Pol Ros, en jugada per banda. Els homes d’Urdiales eren els dominadors mentre que els locals buscaven un joc directe, al contraatac. A la represa, l’equip selvatà va tornar a encertar de cara a porteria durant els minuts inicial. Bader, en el 47’, va fer el tercer, amb un llançament de falta. Amb el 0-3, semblava que el Lloret viuria la resta del partit amb tranquil·litat, però no va ser així. Els locals, en el 61’ i en el 65’, van retallar diferències amb les dianes de Luis López i Brian Quijada. El segon gol dels molletans, que va suposar el 2-3, va pujar a l’electrònic amb polèmica. Els jugadors lloretencs van demanar una falta per mans en la rematada del contrari. El Molletense va créixer i l’equip d’Urdiales va haver de defensar amb més força que mai i va concedir poques opcions per l’empat. En el tram final, per a més inri, el Lloret va acabar amb 9 homes, per les expulsions, per doble groga, de Pol Gómez i Álex Lobo. La millor ocasió per a la igualada del Molletense va arribar en el temps afegit, en un llançament de falta que va desviar el defensor Pol Huerta.

És una victòria que manté al Lloret onzè, amb 28 punts. La pròxima jornada, partit a casa davant del líder de la Primera Catalana, el Vilassar de Mar. Serà dissabte, a les 16.00h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

UD Molletense: Rius, Yustos, Cabanas, Cardete, Pou, Padilla (Moris, 46’), Quijada (López, 89’), Pérez (López, 60’), Antwi, Matito i Kishimoto (García, 64’)

CF Lloret: Juki; Aparicio, Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros (Puntí, 52’); Lobo, Riky (Huerta, 79’), Arnau (Moisés, 69’), Bader (Chino, 52’); Majó (Moha, 69’) i Peti

Gols: 0-1 Peti (2’), 0-2 Arnau (22’), 0-3 Bader (47’), 1-3 López (61’) i 2-3 Quijada (65’)

Àrbitre: Miguel Teruel (Barcelona). T.G.: als locals Padilla, Pérez, Cardete, Latre, Quijada i López, i als visitants Aparicio, Majó, Juki i Poderoso. T.V.: expulsats, per doble amonestació, els lloretencs Pol Gómez (82’) i Álex Lobo (89’).

Incidències: Jornada 21 de la Primera Catalana. Camp Municipal Zona Sur (Mollet del Vallès).