diumenge, 13 de març del 2016

CF LLORET 2 - 3 CF MOLLET


Gerra d’aigua freda

Derrota del CF Lloret en l’últim instant del partit, per 2-3, davant del CF Mollet. El conjunt lloretenc no en va fer prou amb els gols de Moha (37’) i Pol Ros (85’), que van servir per empatar de manera momentània les dianes de Juan Pérez (30’) i Óscar Casado (66’), i van veure com els molletans van endur-se el triomf amb un gol de Daniel Arqués (89’) en el tram final de l’encontre.

Tercera derrota consecutiva del Lloret. Aquesta jornada va ser davant del CF Mollet que, de moment, és l’únic equip que ha aconseguit guanyar els dos enfrontaments de la competició contra el conjunt lloretenc: 1-0 a l’anada i 2-3 a la tornada. Els homes d’Edu Urdiales van deixar escapar 1 punt en el temps afegit, tal com va passar durant la primera volta en l’empat davant de la UE Vic; aquell dia, però, es van escapar dos punts. El gol de Pol Ros, en el minut 85, servia de premi momentani a l’esforç de la segona part. Els molletans, malauradament, van deixar glaçat l’ambient del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar quan, en el descompte, Daniel Arqués va fer el tercer gol forà de la tarda. Un gol que provoca que el Lloret es mantingui amb 28 punts, els mateixos que té el Girona “B” en zona de descens.  

Molta igualtat en els primers 45 minuts del partit amb un Mollet que va fer el primer gol de la tarda a pilota aturada. Va ser en un llançament de córner de Juan Pérez que va entrar dins de la porteria de Juki sense que ningú la toqués, una acció coneguda a l’argot futbolístic com a “gol olímpic”. Va ser en el minut 30 i, 7 minuts més tard, els homes d’Edu Urdiales van igualar el marcador. Moha va firmar el seu segon gol amb la samarreta del Lloret, aprofitant una centrada de Xavi Aparicio i rematant, de primeres, per establir el momentani 1-1. A la represa, els locals van gaudir d’un tram inicial plàcid en el control del joc. Els lloretencs, però, no van acabar de definir en les accions ofensives i es van trobar amb l’1-2. En el 66’, Óscar Casado va rematar de cap una centrada per tornar a avançar al conjunt visitant. El Lloret va estirar línies per buscar l’empat, i el va trobar en el minut 85. L’autor va ser Pol Ros, després d’una assistència de Riky, en una acció d’estratègia. Quan semblava que el partit acabaria amb repartiment de punts, Daniel Arqués va finalitzar una jugada al contraatac per establir el definitiu 2-3. El Mollet va sumar un triomf que l’ajuda a tornar a mirar cap amunt i que obliga als selvatans a guanyar en la pròxima jornada per no complicar-se encara més la situació a la Primera Catalana.   

L’equip acaba la jornada catorzè, amb 28 punts. La pròxima jornada, partit al camp del FC L’Escala. Serà diumenge vinent, a les 16.00h.

CF Lloret: Juki; Aparicio, Lobo, Poderoso, Pol Ros; Riky, Bader (Majó, 54’), Puntí (Moisés, 46’), Arnau (Huerta, 84’); Moha i Peti (Adrián, 36’)

CF Mollet: Flores, Cirera, Solivellas, Serrano, Gutiérrez, Mañosa (Gurrea, 18’ (Fernández, 65’)), Casado (Arqués, 82’), Millán, Illescas (Sola, 82’), Pérez i Montejo

Gols: 0-1 Pérez (30’), 1-1 Moha (37’), 1-2 Casado (66’), 2-2 Pol Ros (85’) i 2-3 Arqués (89’)

Àrbitre: Capdevila Espitia (Lleida). T.G.: als locals Peti, Bader i Riky, i als visitants Mañosa, Casado, Gurrea i Serrano.

Incidències: Jornada 24 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).