divendres, 11 de març del 2016

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


CF LLORET - CF MOLLET

Edu Urdiales:
“Ara, cada partit és una final”

La vint-i-quatrena jornada de la Primera Catalana s’obrirà al Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar, a les 16.00h, amb un interessant duel entre dos equips que volen trobar una dinàmica positiva de resultats. El CF Lloret i el CF Mollet es disputaran els tres punts. Els locals, per no complicar-se la vida en la seva lluita per la permanència, i els visitants, per enganxar-se als primers classificats de la competició. Els lloretencs, que van perdre el passat cap de setmana davant del Vic, són tretzens, amb 28 punts. El Mollet arriba a la cita després de perdre per 0-2 contra el Mataró i havent sumat només 10 punts dels últims 33 que s’han disputat. Això ha provocat que el conjunt que entrena David Ortiz s’hagi allunyat del primer lloc, que va ocupar durant diverses jornades. En el partit de la primera volta, els molletans van ser els vencedors, per la mínima (1-0), amb un gol d’Edu Ranchal. La temporada passada, el Mollet va marxar amb els tres punts, en un triomf per 1-2; aquest resultat va suposar el final d’una ratxa de 18 partits sense conèixer la derrota per part dels lloretencs.  

El Mollet és l’equip menys golejat de la categoria, amb només 19 gols encaixats. També és el segon conjunt que menys dianes realitza, amb 21, per davant del Molletense, amb 18. Edu Urdiales, en roda de premsa, ha explicat, sobre aquestes dades, que “és un equip molt compacte i que defensa molt bé”. Ha afegit que “va iniciar la competició amb bon peu i, tot i que ara li està costant, sempre és un rival complicat de vèncer i segur que ens ho posa molt complicat”.

L’equip lloretenc va comptar amb una important manca d’encert de cara a porteria durant la passada jornada. Urdiales reconeix que no ha canviat la manera d’entrenar per aquest fet, ja que “som un equip que sempre incidim en jugades d’atac. Són ratxes i és cert que la nostra dinàmica golejadora és negativa, però generem un alt nombre d’ocasions i acabaran entrant”. Els gols seran importants per un tram de temporada que el tècnic considera “decisiu, perquè tenim rivals directes i, ara, cada partit és una final. Ens ho hem de prendre com si només valgués guanyar. Ho donarem tot per salvar la categoria”.

Jaume Prado, Pol Gómez i Xavi Martínez, sancionats, i Jordi Valls, Narcís Caballero, Marcos “Chino” i Carlos Gómez, lesionats, són les baixes que acumula l’equip per aquesta jornada. Això ha provocat una convocatòria amb 17 homes, 2 dels quals pertanyen a l’equip juvenil: el porter Josep Franquet i el migcampista Adrián Expósito. La novetat és Arnau Terradas, que torna després de superar les seves molèsties físiques.

L’arbitratge anirà a càrrec del jove lleidatà Arnau Capdevila Espitia. Serà la primera vegada que aquest col·legiat dirigirà un partit del Lloret. Els assistents, també de Lleida, seran Sinuhe García Méndez i Ferran Peiró Olomi.