dissabte, 5 de març del 2016

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


UE VIC - CF LLORET

En les darreres tres temporades, CF Lloret no ha aconseguit guanyar en el camp del Vic.

Edu Urdiales:
“Confio en aquest equip, serem competitius a Vic”

Arriba la Jornada 23 de la Primera Catalana, que portarà al CF Lloret fins al camp de la UE Vic. El partit serà aquest diumenge, a les 16:00h. Tots dos conjunts viuen situacions molt similars a la classificació. Tot i no tenir perill de caure en zona de descens aquest cap de setmana, una derrota suposaria, per qualsevol dels dos, començar a mirar seriosament la part baixa. Els lloretencs són dotzens, amb 28 punts, mentre que els vigatans ocupen l’onzena plaça, amb 29. Ni selvatans ni osonencs van aconseguir la victòria en la passada jornada: el Lloret va perdre contra el Vilassar de Mar (0-4) i el Vic va empatar a Mataró (0-0). La passada temporada, els homes d’Edu Urdiales van esgarrapar un punt, gràcies a un gol de Bader, en un partit que va acabar amb empat (1-1). Aquest curs, en l’enfrontament de la primera volta, mateix resultat (1-1).

En roda de premsa, l’entrenador, Edu Urdiales, ha destacat que “el camp del Vic sempre és complicat i així ho demostren els números. En les nostres tres últimes visites, no hem aconseguit guanyar. Esperem que aquest diumenge puguem trencar la mala dinàmica que tenim en aquest camp”. Sobre el conjunt vigatà, el tècnic explica que “és un equip que està en una situació similar a la nostra però que podria estar perfectament en posicions més elevades. Té jugadors de qualitat”. En aquest sentit, destaca que “haurem d’estar atents en defensa i aprofitar les nostres opcions. Confio en aquest equip i segur que serem competitius a Vic”.   

Una de les principals novetats en la convocatòria és la de Bader, que tornarà davant del seu rival preferit. El lloretenc ha fet tres dianes, en quatre partits jugats contra el conjunt vigatà. Sobre aquesta dada, Urdiales comenta que “no sé si serà casualitat o no, però és cert que en Bader ha fet molt bones actuacions contra el Vic, esperem que aquest diumenge es repeteixi”. També tornen a la convocatòria, després de les seves sancions, els defensors Pol Gómez i Álex Lobo. Les baixes per aquesta jornada són les del sancionat Jaume Prado, que ha rebut dos partits de càstig després de la seva expulsió davant del Vilassar de Mar, i les dels lesionats Jordi Valls, Narcís Caballero, Pol Huerta i Marcos “Chino”. Tampoc entra en convocatòria Carlos Gómez que, tot i haver començat a entrenar-se amb el grup, encara no es troba en condicions òptimes per competir. Davant d’aquestes baixes, Urdiales ha citat tres jugadors del Juvenil. Són el porter Josep Franquet, el migcampista Ivi Poza i el davanter Isaac Lara.

Impartirà justícia el senyor David Barón Ajenjo, del Col·legi de Barcelona. Els àrbitres assistents seran els barcelonins José Unai García Urbaneja i Anna Toneu Domènech.