dilluns, 7 de març del 2016

UE VIC 2 - 1 CF LLORET


Barallats amb el gol

Derrota del CF Lloret al camp de la UE Vic, per un resultat de 2-1. Els lloretencs, que van generar innumerables oportunitats de gol, no van estar encertats en la definició i van veure com els vigatans, amb les dianes de Pep Puigdesens (44’) i Gerard Verdaguer (79’), es van quedar amb els punts, fent insuficient el primer gol de Moha amb la samarreta selvatana (67’).

Continua la psicosi amb el gol. Fins al moment, el Lloret només ha superat la xifra de dos gols al llarg d’un partit en tres ocasions: davant de L’Escala, el Martinenc i el Molletense. Aquesta jornada, contra el Vic, ho hauria pogut fer gràcies al gran nombre d’ocasions de què va disposar durant els 90 minuts. Si l’equip d’Edu Urdiales hagués disposat d’un 25% d’encert en les seves accions ofensives, els selvatans haurien marxat, segur, amb la victòria. Però el futbol no entén de percentatges i la pilota no va voler entrar. Els lloretencs van realitzar un dels millors partits de la temporada però la realitat és que van marxar amb una derrota que els deixa a tres punts dels llocs de descens.

20 segons després de l’inici, el Lloret va disposar de la seva primera gran oportunitat del partit. Albert Puntí, després d’una acció combinada, es va quedar sol davant del porter Albert Reig, però aquest va guanyar la partida. El mateix Puntí, minuts més tard, va enviar una pilota per sobre del travesser amb el porter ja vençut. Van ser dues de les opcions més clares de la primera part, en la qual també van poder fer gol els davanters Moha i Peti, però Reig va refusar el perill en totes les accions. Els vigatans, que no havien creat massa perill a l’àrea de Juki Caballero, es van trobar amb l’1-0 just abans del descans, en el 44’. Pep Puigdesens, en una bona rematada de cap, va posar les coses de cara pel conjunt que entrena Albert Cámara. A la represa, el Lloret va seguir creant ocasions i arribant amb perill, però sense encert en les rematades. Bader no va arribar a una bona centrada de Puntí, Moha no va poder superar Reig en el mà a mà, i Peti va xutar desviada una pilota morta dins de l’àrea. Però el gol havia d’arribar. Va ser en el minut 67, en una rematada de Moha que va acabar al fons de la xarxa. Els lloretencs, a la recerca del gol del triomf, van viure un desenllaç massa cruel. Josep Maria Majó, en una gran acció, va estavellar una pilota al pal que, per a desesperació i incredulitat dels visitants, va acabar amb el gol de la derrota. El refús del pal va ser l’inici d’un perfecte contraatac del Vic, que va finalitzar Gerard Verdaguer (79’). Els d’Edu Urdiales van reclamar fora de joc, però l’àrbitre, Barón Ajenjo, no ho va considerar. En els darrers 10 minuts, els selvatans ho van seguir intentant sense sort.

L’equip acaba la jornada en el tretzè lloc, amb 28 punts. El Mollet serà el pròxim rival. El partit es jugarà dissabte, a les 16.00h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.


UE Vic: Reig, Tuneu, García (Busquets), Taleb (Bertrana, 80’), Roca (Gómez, 34’), Verdaguer, Puigdesens, Salas, Moreno, Torné i Serra

CF Lloret: Juki; Aparicio, Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros; Lobo, Riky, Puntí (Martínez, 83’), Bader (Majó, 61’); Moha i Peti (Moisés, 83’)

Gols: 1-0 Puigdesens (44’), 1-1 Moha (67’) i 2-1 Verdaguer (79’)

Àrbitre: Barón Ajenjo (Barcelona). T.G.: als locals Taleb, Verdaguer i Reig, i als visitants Bader, Martínez i Pol Gómez.

Incidències: Jornada 23 de la Primera Catalana. Zona Esportiva Municipal (Vic).