dissabte, 19 de març del 2016

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


FC L’ESCALA - CF LLORET

El camp de L'Escala és un dels tres terrenys de gespa natural de la competició.

Edu Urdiales:
“Sortirem a guanyar, no ens val ni l’empat”

Derbi gironí a la jornada 25 de la Primera Catalana. Un duel de necessitats entre el FC L’Escala i el CF Lloret, dos conjunts que lluiten per salvar la categoria en aquest tram final de competició. Queden 10 partits, però el d’aquest diumenge, a les 16.00h, resultarà clau per les pròximes dates. Els lloretencs, catorzens amb 28 punts, volen deixar enrere un rival directe i trencar la mala ratxa de tres jornades seguides perdent. La darrera ensopegada, el passat dissabte contra el Mollet (2-3). Els escalencs, per la seva part, es troben en descens i vénen de perdre per 3-1 a Mataró. Són setzens, amb 23 punts, i acumulen un total de 6 setmanes sense guanyar, amb 5 derrotes i 1 empat. En el partit de la passada temporada, triomf de L’Escala per la mínima (1-0). Aquest curs, durant la primera volta, la victòria va ser pel Lloret, amb un resultat de 3-1, amb les dianes de Pol Gómez, Narcís Caballero i Lamine Diallo.

En la roda de premsa prèvia al partit, Edu Urdiales ha reconegut que “aquest és un partit vital. De fet, cada setmana ho serà perquè les jornades ens marcaran si podem sortir o si ens enfonsem a la zona baixa. Contra L’Escala només val la victòria i així ho plantejarem: sortirem a guanyar, no ens val ni l’empat”. El tècnic creu que l’equip està preparat mentalment per afrontar aquest partit. Explica que “confiem molt en l’ordre que tenim i sabem que no ens posarem nerviosos. En aquests moments, és clau no perdre els nervis i tenir el cap fred. Espero que siguem millors en tots els aspectes i sumem els tres punts”.

Edu Urdiales ha citat 19 jugadors i haurà de descartar 1 home abans de l’inici del partit. Els lloretencs van recuperant efectius i només compten amb 3 baixes: Peti, Chino i Carlos Gómez. Les novetats a la convocatòria són les del porter Jaume Prado, el defensa central Pol Gómez, el davanter Narcís Caballero i el lateral dretà i capità Jordi Valls, que torna després de superar una llarga lesió. L’entrenador comenta que “d’aquí a final de temporada hem d’anar tots convocats. Està clar que hi ha 11 que surten d’inici, però la resta també són molt importants i necessitem la seva força”.

L’àrbitre del partit serà el senyor Josep Salinas Ureña, del Col·legi d’Anoia. Els àrbitres assistents seran David Ballesteros Mantecas (Penedès - Garraf) i Aitor Abad Cañero (Anoia).