dilluns, 21 de març del 2016

FC L'ESCALA 2 - 2 CF LLORET

Tensió, polèmica i un punt

Empat (2-2) del CF Lloret al camp del FC L’Escala, en el derbi gironí de la jornada 25 de la Primera Catalana. Els gols de Pol Ros (12’) i Arnau Terradas (20’) van posar les coses de cara però el conjunt lloretenc va deixar escapar l’avantatge, a causa de les dianes de Lluís Ferrer (41’) i Pau Ribas (45’), per acabar empatant un partit en què els selvatans van patir les expulsions dels jugadors Pol Gómez i Álex Lobo i dels entrenadors Edu Urdiales i Pere González.

El Lloret segueix sense trobar el camí de la victòria i ja són 4 jornades seguides sense guanyar, amb 3 derrotes i 1 empat. Semblava que aquesta mala dinàmica es trencaria quan, en el minut 20, l’equip d’Edu Urdiales guanyava per 0-2, gràcies a una primera part en què l’única nota negativa la trobem en el tram final. L’Escala es va trobar amb l’empat en dues accions puntuals, just abans del descans. Va ser un partit, a més, marcat per les decisions de l’àrbitre Salinas Ureña, que no va deixar ningú indiferent i que va deixar els lloretencs en inferioritat numèrica durant gran part del segon temps. Al final, els selvatans van sumar 1 punt que deixa una situació força similar a la qual hi havia abans de començar la jornada, si bé és cert que l’equip ha guanyat 1 punt de distància respecte de la zona de descens, després de la derrota del Girona “B” al camp de l’Horta (3-2).

El partit va començar amb un bon ritme per part del Lloret, que va sortir a buscar la porteria rival des del primer minut, generant diferents ocasions de gol. El 0-1 va arribar en el minut 12, fabricat per Pol Ros, que va fer el seu tercer gol de la temporada. El lateral esquerrà va obrir el marcador amb un xut des de la frontal de l’àrea. Amb confiança i bon joc, els lloretencs van aconseguir el segon de la tarda, en el minut 20. Arnau Terradas va superar el porter rival Blanquera després d’una bona combinació entre Bader i Moha. Els homes d’Edu Urdiales tenien el partit controlat però tot va caure en el tram final de la primera part. En el 41’, una jugada d’estratègia, en una falta lateral, va servir perquè L’Escala retallés diferències, per mitjà de Lluís Ferrer. Just abans del descans (45’), Pau Ribas va fer la igualada, aprofitant una pilota a l’esquena de la defensa selvatana. A la represa, poc futbol, joc dur i decisions molt polèmiques de l’àrbitre Salinas Ureña, que va mostrar la targeta vermella en 5 ocasions. El primer expulsat va ser el lloretenc Pol Gómez, per doble groga, en el 50’. Poc més tard, en el minut 57, la balança es va anivellar perquè l’expulsió va caure del bàndol local, per a Lionel Spinola. El següent jugador en marxar al vestidor abans d’hora va ser el visitant Álex Lobo (72’). La tensió i la disconformitat en la banqueta del Lloret van provocar, també, les vermelles directes als dos dels entrenadors: Edu Urdiales i Pere González. Futbolísticament parlant, la segona part només va comptar amb una acció destacada dels lloretencs, en un contraatac finalitzat per Bader, i tímides accions dels locals a pilota aturada.

L’equip es manté en el catorzè lloc, amb 29 punts. El conjunt d’Urdiales tornarà a la competició després de la Setmana Santa. Serà dissabte, 2 d’abril, a les 16.00h, davant del CE Mataró, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

FC L’Escala: Blanquera, Ribas, Ferrer, Mir, El Harche, Ramírez, Teixidor, Soler (Baldeh, 79’), Negre (Molinas, 73’), Spinola i Pàmies

CF Lloret: Prado; Aparicio, Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros; Lobo, Riky (Huerta, 86’), Arnau (Moisés, 52’), Puntí; Bader i Moha (Majó, 73’)

Gols: 0-1 Pol Ros (12’), 0-2 Arnau (20’), 1-2 Ferrer (41’) i 2-2 Ribas (45’)

Àrbitre: Salinas Ureña (Anoia). T.G.: per part de L’Escala, a Mir, Ferrer, Baldeh i El Harche, i, per part del Lloret, a Prado i Poderoso. T.V.: expulsats, amb doble groga, el local Spinola (57’), i els visitants Pol Gómez (50’) i Lobo (72’). També van ser expulsats, amb vermella directa, els entrenadors lloretencs Pere González (80’) i Edu Urdiales (87’).

Incidències: Jornada 25 de la Primera Catalana. Nou Camp Municipal (L’Escala).