diumenge, 3 d’abril del 2016

CF LLORET 1 - 2 CE MATARÓ


Gerra d’aigua freda (Segona part)

Derrota del CF Lloret per 1-2 contra el CE Mataró, en l’últim minut del partit. Els lloretencs van tornar a deixar escapar un punt en el tram final d’un encontre en què els mataronins es van avançar per mitjà de Baba Nimaga (60’) i van marxar amb la victòria gràcies a un gol d’Oriol Martínez (89’), que va servir per neutralitzar l’empat momentani de Moha (74’).

Tal com va passar en l’últim partit disputat en el Camp Municipal d’Esports, davant del CF Mollet (2-3), el Lloret va deixar escapar l’empat en l’últim minut. Es podria dir que el conjunt selvatà va tornar a ensopegar amb la mateixa pedra i es va quedar sense cap punt després d’una altra jornada en què no va ser inferior al seu rival. Però el Mataró va comptar amb una alta efectivitat de cara a porteria i va transformar les dues opcions clares de què va disposar al llarg dels 90 minuts. L’1-2, el què va suposar la derrota dels homes d’Edu Urdiales, va arribar quan més mal fa, en l’últim minut del temps reglamentari. De nou, la graderia va quedar glaçada en una jornada fatídica per un Lloret que acaba en llocs de descens, després del triomf del Girona “B” (1-0) contra La Jonquera. A més, altres rivals directes en la lluita per la salvació, com L’Escala i el Farners, també van sumar els tres punts.

Poques ocasions destacades durant el primer temps. El respecte entre els dos conjunts va evitar que es produïssin massa accions de perill. El Lloret va provar fortuna amb jugades per banda, amb Arnau Terradas i Albert Puntí, i amb llançaments de faltes laterals de Riky i Bader. El Mataró, per la seva part, només va fer intervenir Jaume Prado en un xut molt tímid des de la frontal de l’àrea. A la represa, el partit va guanyar en emoció i vistositat. Els mataronins van iniciar el segon temps amb més iniciativa, però el conjunt d’Edu Urdiales va comptar amb dues oportunitats per mitjà de Narcís Caballero. La primera, en una rematada de cap que va aturar el porter Joel Garzón. La segona, en un xut des de llarga distància que es va perdre, per poc, per sobre del travesser. Els visitants es van avançar en el minut 63. Baba Nimaga, quan només feia 3 minuts que havia entrat al terreny de joc, va rematar al fons de la porteria una bona centrada des de la banda dreta. El Lloret, però, no va abaixar els braços i va saber reaccionar. Moha, en el 74’, després d’una acció individual, va fer l’empat amb un potent xut des de la frontal de l’àrea, que va entrar per l’escaire dret. Semblava que els locals podrien fer el gol del triomf, però es van trobar amb el de la derrota. En el minut 89, Oriol Martínez va connectar una pilota morta dins de l’àrea per fer el definitiu 1-2 que serveix perquè el Mataró agafi aire i que obliga al Lloret a sumar resultats positius en els pròxims dos compromisos.

El Lloret baixa al quinzè lloc, amb 29 punts. La pròxima jornada, partit al camp de la UE Sants. Serà diumenge, a les 12.00h.  

CF Lloret: Prado; Jordi Valls (Moha, 66’), Aparicio, Poderoso, Pol Ros; Riky, Moisés, Bader; Arnau (Peti, 66’), Puntí i Narcís (Martínez, 66’)

CE Mataró: Garzón, Aznar, Hernández, González, Moreno, Rodríguez (Martínez, 71’), Touray, Bustos (Nimaga, 60’), Redondo, Hernández (Pérez, 60’) i Aguilar

Gols: 0-1 Nimaga (63’), 1-1 Moha (74’) i 1-2 Martínez (89’)

Àrbitre: Creus Soler (Lleida). T.G.: als locals Puntí, Aparicio, Martínez i Poderoso, i als visitants Moreno, Bustos, Pérez, Garzón i Ariño.

Incidències: Jornada 26 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).