divendres, 1 d’abril del 2016

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


CF LLORET - CE MATARÓ

Edu Urdiales:
“Ens ho hem de prendre com si fos el partit més important de l’última dècada”

Després de l’aturada de la competició per Setmana Santa, torna la Primera Catalana amb un duel de molta importància per al CF Lloret. El rival serà el CE Mataró, que visitarà el Camp Municipal d’Esports per disputar, a les 16.00h, un partit entre dos conjunts implicats en la lluita per la salvació, que volen els 3 punts per allunyar-se de la zona baixa. Els lloretencs, que són catorzens amb 29 punts, vénen d’empatar a L’Escala (2-2) i es troben a 1 punt de distància dels llocs de descens. Els mataronins, per la seva part, ocupen la dotzena plaça, amb 32 punts, després d’empatar al camp del Sants (2-2). En el partit de la primera volta, a Mataró, es va produir un empat sense gols (0-0).  

En roda de premsa, Edu Urdiales ha explicat que el Mataró “és un equip que ha tingut alts i baixos durant la temporada, però els hi agrada tocar la pilota i fer bon futbol. Estan en una situació més o menys bona, però nosaltres podem provocar que es posin, també, en la lluita per la permanència”. El tècnic considera clau aquest enfrontament. Assegura que “ens ho hem de prendre com si fos el partit més important de l’última dècada. Estarem motivats, conscienciats i, si fem les coses correctament, ho tirarem endavant, però si ens despistem, el Mataró ens pot crear molt perill”.  

Quatre baixes per aquest compromís. Pol Gómez i Álex Lobo, sancionats amb 1 partit per la seva expulsió a L’Escala, i Marcos “Chino” i Carlos Gómez, en baixa mèdica, no podran disputar aquest important duel. A més, el tècnic, Edu Urdiales, i el segon entrenador, Pere González, no podran asseure’s a la banqueta, a causa de les targetes vermelles que van veure en la passada jornada. Els tècnics han rebut dos partits de sanció i Miky González, preparador de porters, ocuparà la plaça de primer entrenador en els dos pròxims compromisos (Mataró i Sants). Sobre aquest fet, Urdiales explica que “en Pere i jo no juguem i això no altera cap pla, però les expulsions de Pol Gómez i Lobo, que van ser molt rigoroses, sí que afecta el nostre potencial”.  

Lloret i Mataró jugaran a les ordres de l’àrbitre lleidatà Gerard Creus Soler. Els seus assistents, també del Col·legi de Lleida, seran Álex Torres Hoyas i Alexandru Popa.