diumenge, 24 d’abril del 2016

CF LLORET 2 - 0 FC ANDORRA


No serà per manca d’insistència

Triomf del CF Lloret davant del FC Andorra, per 2-0, en la jornada 29 de la Primera Catalana. Els lloretencs van sumar tres punts d’or en la seva lluita per la permanència en un partit que no es va decidir fins al tram final del partit, quan van arribar els gols de Xavi Aparicio (78’) i Josep Maria Majó (89’), en un dia especial per Carlos Gómez, que tornava després de superar una llarga lesió.  

No hi ha dubte que els jugadors del Lloret han reaccionat i són coneixedors de la necessitat de sumar punts en aquest decisiu tram final de competició. Tot i que el conjunt selvatà seguirà en zona de descens, les sensacions en l’equip d’Edu Urdiales han passat de ser molt dubtoses a ser molt positives i, fins i tot, optimistes. Dels darrers 9 punts, els lloretencs han aconseguit 7 i han reduït la distància respecte als rivals directes. La jornada, a més, ha deixat les derrotes del Girona “B” i del Mataró. Ara mateix, el Lloret es troba a només 1 punt de la zona de salvació. Això ha estat possible gràcies al triomf d’aquest dissabte davant d’un Andorra que es va deixar a Lloret de Mar les seves opcions de finalitzar la temporada a la zona capdavantera. Va ser en una tarda plujosa, però que serà recordada durant molt de temps per Carlos Gómez. El davanter va tornar a gaudir de minuts després de la seva greu lesió durant el mes d’agost, en pretemporada, i va ser clau en la jugada del segon gol. La nota negativa, la targeta groga que va veure Edu Poderoso, que l’impedirà jugar el derbi de la pròxima jornada contra el Farners, per acumulació d’amonestacions.

El Lloret va ser el dominador de l’esfèrica al llarg dels primers 45 minuts i es va mostrar molt sòlid en defensa, provocant que l’Andorra només disposés d’un xut tímid que no va suposar cap esforç per Jaume Prado. Els lloretencs van comptar amb ocasions de Moha i Peti, però no van tenir encert en la rematada. A la represa, els homes d’Edu Urdiales van imposar un fort ritme des de l’inici i, de nou, Moha i Peti van disposar d’accions destacades per obrir el marcador. També ho va poder fer Álex Lobo, en una rematada de cap. La fatiga va arribar als homes d’atac i el tècnic selvatà va moure fitxa. Els canvis van donar aire fresc a l’equip, que va resoldre el partit en el tram final. En el 78’, Xavi Aparicio va fer l’1-0, amb un gran gol, en un xut des de la banda. En els darrers instants, l’Andorra va ser incapaç de crear perill i els locals van sentenciar amb el definitiu 2-0. Va ser en el temps afegit, en un potent xut de Carlos Gómez que el porter no va poder blocar. Josep Maria Majó, dins de l’àrea, va recollir el refús i va tancar el partit amb el seu quart gol de la temporada i amb un important triomf pel CF Lloret.

L’equip acaba la setmana en el quinzè lloc, amb 36 punts. La pròxima jornada, derbi selvatà, a domicili, davant del CE Farners. Serà dissabte vinent, a les 16.00h.

CF Lloret: Prado; Aparicio, Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros; Lobo, Riky, Martínez (Arnau, 61’), Puntí; Moha (Majó, 89’) i Peti (Carlos, 76’)

FC Andorra: Pol, Cistero (Zarioh, 83’), Sánchez, Ferrer, Gándara (Iñarra, 70’), Clemente, Viladrich, García, Moreira, Martínez i Gómez

Gols: 1-0 Aparicio (78’) i 2-0 Majó (89’)

Àrbitre: Moreno Villaécija (Baix Llobregat). T.G.: als locals Puntí i Poderoso, i als visitants Cistero, Martínez i García.

Incidències: Jornada 29 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).