divendres, 22 d’abril del 2016

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


CF LLORET - FC ANDORRA

Pol Ros torna després de complir un partit de sanció.

Edu Urdiales:
“Hem sumat contra rivals importants i això ens ha de reforçar”

Ha començat el compte enrere. El CF Lloret afronta les 6 darreres jornades de competició a 4 punts de la zona de salvació i sense marge d’error. El partit d’aquest dissabte, a les 17.00h, davant del FC Andorra, tornarà a ser decisiu per no augmentar la distància i, amb sort, poder retallar diferències amb els rivals directes en la lluita per la permanència. Els homes d’Edu Urdiales, quinzens amb 33 punts, van aconseguir un empat (1-1) el passat cap de setmana contra la UE Avià. Els andorrans, per la seva part, són sisens, amb 44 punts, després d’empatar (2-2) davant del CE Mataró. En el partit de la primera volta, triomf dels lloretencs per 1-2, gràcies als gols de Xavi Aparicio i Narcís Caballero. 

L’entrenador, Edu Urdiales, ha explicat que un dels majors perills del partit és l’oportunitat que té l’Andorra per situar-se en els llocs capdavanters. “Està tot molt ajustat i qualsevol equip que agafi regularitat pot optar a pujar de categoria, però de l’Andorra també hem de tenir en compte que és un conjunt molt compacte, amb jugadors experimentats i hem d’intentar que no ens pesi l’ansietat per aconseguir els tres punts”.

Després dels darrers resultats, amb la suma de 4 punts dels 6 possibles com a visitant, Urdiales considera que “estem en el bon camí per afrontar aquest tram final de lliga. Hem sumat punts contra rivals importants i crec que això ens ha de reforçar. És cert que els equips de la zona baixa també han guanyat però ara vénen enfrontaments directes amb ells i seran decisius”. Sobre els punts necessaris per assegurar la permanència, el tècnic considera que “és una lliga molt estranya i està tot tan igualat que és molt difícil fer comptes. L’única certesa que tenim és que si guanyem els 18 punts, estarem salvats i aquesta és la nostra intenció”.

Com ja és habitual en les darreres jornades, Urdiales ha citat tots els seus jugadors. Tot i així, hi ha diverses baixes assegurades, entre lesionats i sancionats: Marcos “Chino”, Narcís Caballero i Juki Caballero. Aquest últim ha estat castigat amb 3 partits de sanció per la seva expulsió davant de l’Avià.

L’àrbitre del partit serà Miguel Ángel Moreno Villaécija, del Col·legi del Baix Llobregat. Estarà acompanyat per Daniel Lucas Gómez i José Emilio Sánchez Aparicio, que actuaran com assistents.