divendres, 15 d’abril del 2016

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


UE AVIÀ - CF LLORET

Peti va ser el golejador lloretenc en el partit d'anada davant de l'Avià.

Edu Urdiales:
“Competirem al màxim de les nostres possibilitats”

Nova final pel CF Lloret, que aquest dissabte es desplaçarà al camp de la UE Avià, un escenari complicat, per jugar a partir de les 17.00h. La necessitat de sumar punts obliga al conjunt lloretenc a realitzar un bon paper i tornar amb un resultat positiu. Ara mateix, els homes d’Edu Urdiales ocupen llocs de descens, tot i la victòria de la passada jornada per 1-3 contra el Sants. Són quinzens, amb 32 punts, a 2 de distància del Girona “B”, equip que marca la zona de salvació. Els avianesos, per la seva part, es troben en un còmode novè lloc, amb 41 punts, i amb opcions mínimes per acabar la temporada en els llocs capdavanters. Arriben a la cita després de perdre a Mataró, per 2-0. En el partit de la primera volta, Lloret i Avià van empatar (1-1), el mateix resultat que es va produir en l’enfrontament de la temporada passada al Berguedà (1-1)

Des del darrer ascens a la Primera Catalana, els lloretencs mai han estat capaços de guanyar al camp de l’Avià. Sobre aquesta dada, Edu Urdiales considera que “les estadístiques estan per trencar-les i anirem amb la idea de guanyar i fer que la lluita pel descens sigui més ajustada. Tenim la necessitat de sumar els tres punts i competirem al màxim de les nostres possibilitats”.

El triomf davant del Sants ha donat molta moral a una plantilla que acumulava 5 jornades seguides sense conèixer la victòria. El tècnic explica que “per nosaltres aquell partit era viure o morir i vam aconseguir sobreviure. Hem de continuar igual, amb la intensitat que vam mostrar i l’esperit guanyador que vam tenir. Contra l’Avià hem de ser tan contundents com el dia del Sants”.

Tot i que l’entrenador ha citat tots els jugadors de la plantilla, l’equip acumula un total de cinc baixes, entre lesionats i sancionats. Chino, Carlos Gómez i Narcís Caballero, amb problemes físics, no podran jugar. Tampoc ho podran fer Pol Ros, que va ser sancionat per acumulació d’amonestacions, i Bader, que ha estat castigat amb 4 partits per la seva expulsió amb vermella directa contra el Sants. Sobre la sanció de l’atacant lloretenc, Urdiales creu que “és exagerada, com moltes de les què hem rebut en els darrers anys, però és una lliçó i esperem que no es torni a repetir”. La principal novetat entre els convocats és la del juvenil Adrián Expósito.   

L’àrbitre del partit serà el senyor Marc Padrós Baciero, del Col·legi del Vallès Occidental. Els seus assistents seran Javier López Bergès i Álvaro Tallón Silva.