dilluns, 18 d’abril del 2016

UE AVIÀ 1 - 1 CF LLORET

Seguiran lluitant

Empat (1-1) del CF Lloret al camp de la UE Avià, en la jornada 28 de la Primera Catalana. Els lloretencs es van avançar durant el primer temps, amb un gol d’Albert Puntí (31’), i van poder augmentar el seu avantatge, però la diana de Josep Casasayas (58’) va evitar el triomf i va suposar un augment de la distància respecte de la permanència.

Avià continuarà sent una localitat en què sumar victòries sembla missió impossible pel Lloret. Tot i comptar amb oportunitats per guanyar, l’equip d’Edu Urdiales es va haver de conformar amb un empat que l’ajuda, en part, a seguir sumant, però que es pot considerar un pas enrere si tenim en compte que s’ha augmentat la distància amb rivals directes en la lluita per la salvació, com el Girona “B” i el Farners, que van vèncer en els seus compromisos. El conjunt lloretenc arribava amb baixes per expulsió, com Bader i Pol Ros; per lesió, com Narcís Caballero; per molèsties físiques, com Moisés Ramírez; i per grip, com Riky, que només va poder participar durant el tram final de la segona part. En el centre del camp, a causa de les múltiples baixes, el juvenil Adrián Expósito va ser titular, acompanyant Álex Lobo.

El Lloret va fer una bona primera part, en què va merèixer marxar al descans amb un marcador més ampli que el 0-1. Aquest gol va ser obra d’Albert Puntí, en el minut 31, en una centrada que es va enverinar i va acabar al fons de la porteria de Marc Guillén. Els homes d’Edu Urdiales van dominar durant els primers 45 minuts. Peti va poder fer el segon, però la seva rematada va marxar fregant el pal. L’Avià va despertar a la represa i va igualar l’encontre en el 58’. Josep Casasayas, després d’un servei de banda local, va batre Jaume Prado amb un xut des de la frontal de l’àrea. Tot i la igualada, el Lloret va seguir posant en problemes els avianesos i van crear perill constant, en especial amb accions a pilota aturada. Per part dels rivals, a banda del gol, l’acció més destacada, ja amb l’1-1, va ser a les acaballes, amb un xut dins l’àrea que, per poc, va marxar desviat. Els nervis van arribar durant el tram final i el Lloret va patir dues expulsions, que no van afectar el nombre de jugadors que hi havia sobre el terreny de joc. El porter suplent, Juki Caballero, i el preparador de porter, Micky González, van veure la targeta vermella.

L’equip acaba la jornada en el quinzè lloc, amb 33 punts. La pròxima jornada, partit davant de l’Andorra. Serà dissabte, a les 17.00h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

UE Avià: Guillén, Liria, Torres, Casasayas (Esteve, 75’), López, Guijarro, Mitjans, Noguera (Fernández, 83’), Morell (Martínez, 83’), Pintó i Dalmau

CF Lloret: Prado; Aparicio, Pol Gómez, Poderoso, Puntí; Lobo, Adrián, Arnau (Martínez, 64’), Peti (Arsen, 83’); Majó (Riky, 76’) i Moha

Gols: 0-1 Puntí (31’), 1-1 Casasayas (58’)

Àrbitre: Padrós Baciero (Vallès Occidental). T.G.: als locals Liria, López, Noguera, Ballabriga i Pintó, i als visitants Lobo, Prado, Adrián, Martínez i Puntí. T.V.: expulsats, amb vermella directa, quan es trobaven a la banqueta, el porter lloretenc Juki Caballero (89’) i el preparador de porters, Micky González (89’).

Incidències: Jornada 28 de la Primera Catalana. Camp Municipal Alfons Gonfaus (Avià).