dilluns, 9 de maig del 2016

CF LLORET 2 - 0 CE ABADESSENC


Tot canvia de color

El CF Lloret va superar el CE Abadessenc per 2-0, en la jornada 31 de la Primera Catalana. Els homes d’Edu Urdiales van sumar tres punts vitals per sortir de la zona de descens en un partit que van dominar de principi a fi, amb un gol d’Arnau Terradas en el primer temps (34’) i una diana d’Albert Puntí a la represa (68’).

El conjunt lloretenc ha aconseguit sortir dels llocs de descens directe. Van fer els deures i, a més, es van veure beneficiats per l’ensopegada del Girona “B” al camp del Mollet (2-0). Això provoca que el Lloret se situï 2 punts per sobre dels gironins, amb 39, a 1 punt de distància del Mataró, que en té 40 i que aquesta jornada també va perdre contra el Tona (1-2), que serà, precisament, el pròxim rival dels selvatans. El triomf davant de l’Abadessenc era innegociable i els d’Edu Urdiales no van especular amb el resultat. Des del primer minut, van sortir a l’atac per sumar una victòria necessària. Si bé és cert que, ara, no tot és de color rosa, la tonalitat negra que havia aparegut en les darreres jornades comença a clarejar.

La consigna de l’entrenador era clara: buscar, des de l’inici, la porteria rival. I així va ser. El Lloret va imposar un fort ritme en el primer tram del partit i va disposar, entre d’altres, d’una opció molt clara. La va protagonitzar Albert Puntí, que es va quedar sol davant del porter rival però aquest va guanyar la partida. Quan semblava que l’Abadessenc agafava el ritme i la possessió, va arribar l’1-0, en el 34’. Arnau Terradas, que ja és el màxim golejador de l’equip amb 5 dianes, juntament amb Bader, es va quedar sol contra el porter Joel Tubau i no va perdonar, després d’una bona combinació en atac dels locals. En el segon temps, els lloretencs van deixar tot pràcticament enllestit en una acció personal d’Albert Puntí, en el minut 68. El de Vidreres va conduir fins a la frontal de l’àrea i, amb un potent xut amb la seva cama esquerra, va sorprendre Tubau i va establir el definitiu 2-0. El resultat va poder ser més gran. Josep Maria Majó va enviar una pilota al travesser, Xavi Martínez no va estar encertat en un xut creuat i Carlos Gómez va veure com se l’anul·lava un gol per fora de joc. En el tram final, l’anècdota del partit. Mentre corria la pilota, una gavina va decidir fer el seu àpat particular prop de l’àrea de Jaume Prado.

El Lloret acaba la jornada en el catorzè lloc, amb 39 punts. Diumenge vinent, a les 11.45h, partit al camp de la UE Tona.  

CF Lloret: Prado; Aparicio (Moisés, 84’), Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros; Lobo, Riky, Arnau (Carlos, 62’), Puntí (Arsen, 77’); Peti (Martínez, 62’) i Moha (Majó, 62’)

CE Abadessenc: Tubau, Illa (González, 77’), Francolí (Carpena, 77’), Coll, Contreras, García, Berenguer, Martín, Massegú, Cabanas (Gainza, 66’) i Mesa

Gols: 1-0 Arnau (34’) i 2-0 Puntí (68’)

Àrbitre: Martínez Baena (Lleida). T.G.: cap.

Incidències: Jornada 31 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).