divendres, 6 de maig del 2016

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


CF LLORET - CE ABADESSENC

Edu Urdiales:
“És el partit més important del Lloret a la Primera Catalana”

Guanyar o guanyar. Aquest dissabte, a les 17.00h, el CF Lloret només té un objectiu davant del CE Abadessenc. Sumar els tres punts s’ha convertit en una opció innegociable en els quatre partits que resten de campionat. Mantenir la Primera Catalana serà car, però l’equip d’Edu Urdiales ja ha demostrat moltes vegades que sap navegar en les pitjors situacions i lluitar contra tot. Els lloretencs arriben a la cita en descens, amb 36 punts, després de perdre per la mínima (1-0) en el derbi selvatà davant del Farners. Els de Sant Joan de les Abadesses, per la seva part, són penúltims, amb 24 punts, havent perdut la categoria de manera matemàtica. En la passada jornada, van empatar (0-0) contra el Mataró. En el partit de la primera volta, el Lloret va caure derrotat al Ripollès per 2-1.

Edu Urdiales, en roda de premsa, ha destacat que “segurament, és el partit més important del Lloret a la Primera Catalana. Ens ho juguem tot. Si guanyem, seguirem vius, si perdem, encara no estarà tot fet però tindrem moltes possibilitats de baixar a Segona Catalana”. Sobre l’Abadessenc, el tècnic comenta que “ha pagat la inexperiència de la primera volta, però a la segona està competint i ho posen complicat a qualsevol equip. Ho tindrem difícil, tot i haver perdut la categoria, voldran deixar un bon sabor de boca en els darrers partits”.

És el moment dels jugadors però, també, dels seguidors lloretencs. Edu Urdiales reconeix que “ens agradaria que hi hagués una bona entrada, però sóc realista i sé que en els anys que portem a Primera Catalana és complicat veure el camp ple. És cert que tenim aficionats fidels que sabem que demà no fallaran. Tant de bo el poble faci costat a l’equip com es mereix i ens ajudi a aconseguir la victòria”.

Com ja és habitual en aquestes darreres jornades, Urdiales ha citat tota la plantilla. Tot i així, l’entrenador no podrà comptar amb Bader i Juki Caballero, sancionats, i Chino i Narcís Caballero, lesionats. La notícia positiva serà el retorn d’Edu Poderoso, que es va perdre el derbi contra el Farners per acumulació d’amonestacions.

El partit serà dirigit pel lleidatà Miguel Emeterio Martínez Baena. Els seus assistents, també del Col·legi de Lleida, seran Pau Barnils Delgado i Santiago Álvarez Contreras.