diumenge, 22 de maig del 2016

CF LLORET 2 - 2 FC MARTINENC


Una ineludible final a Sant Ponç

El CF Lloret va empatar (2-2) davant del FC Martinenc, en la penúltima jornada de competició. Els lloretencs van deixar escapar un avantatge de 2-0, després dels gols d’Álex Lobo (26’) i Albert Puntí (49’), van acabar cedint dos punts, a causa de les dianes visitants de Daniel Valero (55’) i Sergi Arranz (63’), i es jugaran la permanència a la Primera Catalana en el darrer partit.

El Camp Municipal de Sant Ponç dictarà sentència. El pròxim diumenge, a les 12.00h, el Lloret disputarà el seu partit més transcendental de la darrera dècada, en el qual es decidirà si la temporada que ve es juga a Primera Catalana o a Segona Catalana. El triomf del Girona “B” al camp del Mataró (0-2) provoca que els lloretencs acabin la jornada en llocs de descens directe, com a quinzens classificats, empatats a 40 punts amb els mataronins, que tenen guanyat el gol average. Els gironins se situen amb 41 punts. Per tant, el Lloret haurà de guanyar la pròxima setmana davant del Girona “B” i esperar que el Mataró no faci el mateix al camp de l’Horta. Un empat, sempre que el Mataró perdi, serviria per sortir del descens directe, però l’equip quedaria a expenses dels ascensos dels equips de la Tercera Divisió a la Segona Divisió “B”.

Els homes d’Edu Urdiales van ser superiors a la primera meitat, amb una mentalitat ofensiva i guanyadora. Qui va obrir el marcador va ser Álex Lobo (26’), que va aprofitar un rebuig dins de l’àrea i, amb molta eficiència, va batre el porter rival Padrós, creuant la pilota i enviant-la al fons de la xarxa. Els lloretencs van poder marxar al descans amb un resultat més gran. Josep Maria Majó va estavellar la pilota al pal, en la rematada d’una centrada d’Albert Puntí. Per la seva part, el Martinenc, en una de les poques opcions de què va disposar, va trobar-se amb el travesser, en una acció a pilota aturada. A la represa, el Martinenc va augmentar el seu ritme però els locals van aconseguir fer el segon, en el minut 49. Nova connexió entre Majó i Puntí que va finalitzar el de Vidreres, després d’una bona assistència de l’hereu de Cal Aguidó. Malauradament, els selvatans no van poder mantenir l’avantatge i els barcelonins van igualar el resultat. El 2-1 va ser obra d’un Daniel Valero que, en un contraatac, va sorprendre la defensa blava (55’). El 2-2, en el minut 63, va ser obra de Sergi Arranz, màxim golejador de la categoria, que va aprofitar el refús de Jaume Prado. En el tram final, el partit va embogir i va quedar totalment trencat. El marcador, però, ja no es va moure i l’encontre va finalitzar amb un empat que no va deixar content a cap dels dos conjunts.

El Lloret acaba la jornada en el quinzè lloc, amb 40 punts. La pròxima cita, l’última de la temporada, serà diumenge vinent, a les 12.00h. Serà en el Camp Municipal de Sant Ponç, amb la permanència en joc, davant del Girona FC “B”.

CF Lloret: Prado; Aparicio, Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros (Arnau, 80’); Lobo, Riky, Martínez (Bader, 59’), Puntí; Peti (Carlos, 86’) i Majó (Moha, 74’)

FC Martinenc: Padrós, Gelmí, Fuentes, Martínez, Galeano (Suárez, 46’), Vall, Valero, Hermida (Biyong, 63’), Arranz (Morillo, 80’), Tejada (Esteban, 46’) i Lora (Kanteh, 46’)

Gols: 1-0 Lobo (26’), 2-0 Puntí (49’), 2-1 Valero (55’) i 2-2 Arranz (63’)

Àrbitre: Ollé Lladó (Tarragona). T.G.: als locals Pol Ros i Pol Gómez i als visitants Hermida, Arranz, Fuentes i Padrós.

Incidències: Jornada 33 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).



L’afició no va fallar



L’entitat va fer jornada de portes obertes i va permetre l’accés lliure al Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar. L’assistència de públic va ser molt positiva i va servir per donar forces als jugadors del Primer Equip del CF Lloret.

Els capitans de les darreres temporades, Marc Soler i Àlex Bertran, tampoc s’ho van perdre.


Ara, més que mai... AMUNT LLORET!