divendres, 20 de maig del 2016

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


CF LLORET - FC MARTINENC

Edu Urdiales:
“Si s’omple el camp, serà un punt més a favor”

El CF Lloret se la juga. Aquest dissabte, a les 17.00h, els homes d’Edu Urdiales rebran el FC Martinenc amb la necessitat imperiosa de sumar una victòria innegociable per mantenir-se a la Primera Catalana. Els lloretencs, ara mateix, i a l’espera del què passi amb equips de la Tercera Divisió que faran les promocions d’ascens a la Segona Divisió “B”, es troben en el catorzè lloc, zona de descens compensat, amb 39 punts. Només els separa 1 punt del Girona “B” i, per tant, de les posicions de descens directe. En la passada jornada, els selvatans van caure a Tona, per 1-0. El Martinenc, per la seva part, també buscarà el triomf. L’equip que entrena Agustín Vacas gastarà la seva darrera munició per arribar al segon lloc de la classificació. Els barcelonins vénen de superar el Mataró per 3-1. En el partit de la primera volta, al Camp Municipal de Guinardó, els lloretencs van vèncer per un marcador de 2-4.

Edu Urdiales, en la roda de premsa prèvia, assegura que “lluitarem al màxim de les nostres possibilitats per a que no sigui l’últim partit de Primera Catalana a Lloret de Mar i l’any que ve seguim gaudint d’aquesta categoria com a les darreres temporades”. Sobre el partit, l’entrenador explica que “no hem d’agafar l’encontre de l’anada com a referència. És cert que va ser molt bo, tot i que també vam patir durant una part. La nostra referència ha de ser la de tots els partits en què hem competit amb totes les nostres forces”.

El tècnic considera que l’estat mental dels futbolistes serà molt important. Reconeix que “hi ha jugadors de tot tipus, jo preferia jugar aquests partits, perquè la motivació és molt gran, però entenc que hi hagi persones que els pesi la pressió. Hi ha altres que es creixen. Espero que es doni aquest últim cas i aquesta pressió o necessitat de sumar els tres punts ens faci treure el millor de cadascun”.

Edu Urdiales, que ha convocat tota la plantilla, haurà de descartar dos jugadors abans de l’inici del partit. Ara mateix, l’equip només compta amb dues baixes: el migcampista Marcos “Chino” i el davanter Narcís Caballero. Tots dos es troben lesionats. Recordem que, per aquesta cita, l’entitat farà jornada de portes obertes, amb entrada gratuïta. En aquest sentit, l’entrenador espera una bona assistència i considera que “és un dia clau, un dia important per tots i un dia en què tota ajuda serà poca. Si s’omple el camp i la gent anima, serà un punt més a favor nostre per aconseguir el triomf”.

El tarragoní Josep Ollé Lladó serà l’àrbitre principal d’aquest Lloret - Martinenc. Els seus assistents seran Carlos Marino Rebenaque Vidal i Sergio Torres Martínez, també del Col·legi de Tarragona.