divendres, 27 de maig del 2016

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


GIRONA FC “B” - CF LLORET

Edu Urdiales:
“Si al cap li afegim el nostre cor, ens endurem la victòria”

Tot a una carta. El Lloret es jugarà la permanència aquest diumenge, a partir de les 12.00h, en el Camp Municipal de Sant Ponç, davant del Girona “B”, amb un ull posat, també, al què passi a Barcelona entre l’Horta i el Mataró. Els homes d’Edu Urdiales necessiten guanyar per sortir dels llocs de descens directe i esperar un empat o una derrota dels mataronins per obtenir la salvació, amb el suposat ascens del Prat a la Segona Divisió “B”. Si els lloretencs empaten, haurien d’esperar una derrota del Mataró i, també, un segon ascens d’algun dels equips de la Tercera Divisió. En cas de derrota, les matemàtiques són senzilles: l’equip perdria la categoria de manera directa. El Lloret arriba a la cita després d’empatar contra el Martinenc (2-2), en el quinzè lloc, amb 40 punts. Els gironins, que també se la juguen, són tretzens, amb 41 punts, i vénen de sumar un important triomf a Mataró (0-2). En el partit de la primera volta, els selvatans van guanyar per 2-1. En el partit de la passada temporada, disputat a Salt, derrota per un marcador de 4-2.

En roda de premsa, l’entrenador ha comentat com s’espera aquesta important cita. Edu Urdiales ha explicat que “s’ha procurat que fos una setmana normal, sense res d’especial, perquè no ens interessa generar una tensió afegida”. La plantilla és conscient de la importància d’aquest encontre i, segurament, es tracta del partit més transcendental per a la majoria dels integrants de la plantilla. En aquest sentit, el tècnic assegura que els jugadors “haurien de pensar que és el partit més important que han viscut fins ara, perquè partits així es viuen molt poques vegades, sobretot amb dos equips implicats per no baixar en un mateix encontre i en l’última jornada. Aquesta és la nostra final”. En l’aspecte personal, reconeix que té ganes que arribi el diumenge. “Vull que passi ràpid el dissabte, però no estic nerviós. Mai he tingut nervis en aquestes situacions. Estic molt segur i confio plenament en els jugadors. Està clar que això és un joc i podem perdre, però en els jocs acostumen a guanyar els que més cap tenen. Si al cap li afegim el nostre cor, ens endurem la victòria”.

Sobre el Girona “B”, Urdiales considera que és un equip que, per la seva joventut, s’assembla molt al Lloret. “La falta d’experiència pot passar factura a tots dos, però crec que nosaltres tenim un pèl més de costum, perquè no tenim l’entitat del Girona. Som el Lloret i ens caracteritzem per la lluita, per patir cada punt que guanyem. Estic segur que sortirem amb la cara ben alta i ningú ens podrà retreure res”. Pel que fa les matemàtiques, Urdiales creu que no han de pensar en l’empat. “Treballem per guanyar. A mesura que passin els minuts veurem si el resultat que tenim és favorable, però depenem de la victòria i anirem amb aquesta idea”.

Com sempre, en aquest tram final de competició, Edu Urdiales ha convocat tota la plantilla, malgrat que hi ha dues baixes confirmades. Són les dels lesionats Narcís Caballero i Marcos “Chino”. Per tant, el tècnic haurà de descartar dos jugadors abans de l’inici del partit.  

L’encontre estarà dirigit pel barceloní Alejandro Álvarez Molina. Els seus assistents també pertanyen al Col·legi de Barcelona. Són Joan Ignasi Ros Martínez i Daniel Luque Ortuño.