dilluns, 16 de maig del 2016

UE TONA 1 - 0 CF LLORET


Oportunitat perduda

El CF Lloret va caure derrotat per la mínima (1-0) al camp de la UE Tona. Els lloretencs van desaprofitar les ensopegades dels rivals directes i no van poder tornar amb un resultat positiu del seu desplaçament a Osona, en un partit en què els rivals es van avançar en el segon temps, per mitjà de Frederic Juanes (58’), i van acabar amb dos homes menys.

La lluita pel descens continuarà, una setmana més, molt ajustada. Cap dels equips implicats va fer els deures. L’Escala i el Girona “B” van empatar, i el Mataró i l’Avià van perdre. Tampoc va poder guanyar el Lloret, que va tornar de Tona sense cap punt, després d’un partit espès i amb poques ocasions de gol, que es va decidir en una acció puntual dels locals. Això provoca que, ara mateix, els lloretencs es trobin fora de la zona vermella, però en una posició que té un alt percentatge de possibilitats de provocar el descens compensat, després dels descensos ja certificats de la Pobla de Mafumet i l’Olot de Segona Divisió “B” a Tercera Divisió. Tot i així, els homes d’Edu Urdiales tornaran a tenir una nova oportunitat per escalar posicions i evitar descensos compensats amb el pròxim partit, a casa, davant del Martinenc.

Durant el primer temps, el Lloret no es va trobar còmode sobre el terreny de gespa natural i el Tona va comptar amb més possessió de l’esfèrica. Tot i així, va ser un primer temps amb poques arribades i els dos porters van haver d’intervenir en comptades ocasions. Els selvatans van intentar crear perill a l’àrea de Francesc Sánchez amb jugades personals de Riky i accions a pilota aturada. Abans del descans, en el 35’, el Tona es va quedar en inferioritat numèrica, per l’expulsió, per doble groga, de Gerard Enrich. A la represa, el conjunt d’Edu Urdiales va sortir decidit a buscar el gol però qui es va avançar va ser el Tona. En una jugada aïllada, Frederic Juanes, amb un xut des de llarga distància, va sorprendre Jaume Prado i va establir l’1-0, amb el qual acabaria el partit. Els lloretencs, amb modificacions tàctiques i relleus, van intentar empatar a la desesperada, amb un joc més directe, però sense tenir opcions destacades, més enllà d’una rematada de Pol Gómez que no va trobar el camí del gol. Quan faltaven 5 minuts, els locals van rebre una segona expulsió, de Joaquim Rovira, també per doble amonestació.

Amb aquesta derrota, l’equip es manté en el catorzè lloc, amb 39 punts. La pròxima jornada, partit a casa davant del Martinenc. Serà dissabte, a les 17.00h, en el Camp Municipal d’Esports. El club farà jornada de portes obertes, amb entrada gratuïta.

UE Tona: Sánchez, Angulo, Fuentes, Vestit, Enrich, Serrajordia (Rovira, 78’), Margenet (Vilaregut, 46’), Juanes (Crivillé, 89’), Mendoza (Gómez, 59’), Muntada (Matas, 89’) i Roca

CF Lloret: Prado; Aparicio, Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros (Martínez, 70’); Lobo, Riky, Puntí, Arnau (Majó, 59’); Peti (Bader, 46’) i Moha (Carlos, 59’)

Gols: 1-0 Juanes (58’)

Àrbitre: López Kassem (Tarragona). T.G.: als locals Serrajordia, Mendoza, Roca, Angulo i Gómez, i als visitants Poderoso i Riky. T.V.: expulsats, per doble amonestació, Enrich (36’) i Rovira (85’) del Tona.

Incidències: Jornada 32 de la Primera Catalana. Nou Camp Municipal (Tona).