divendres, 13 de maig del 2016

LA RODA DE PREMSA DE L'ENTRENADOR


UE TONA - CF LLORET

Edu Urdiales:
“El missatge és clar, no afluixarem”

Aquest diumenge, a les 11.45h, nova final pel CF Lloret en la seva lluita per mantenir la categoria. Els lloretencs jugaran al camp de la UE Tona, un conjunt que va certificar la seva permanència la passada jornada, superant el Mataró per 1-2, i que arriba situat en el desè lloc, amb 46 punts. Els homes d’Edu Urdiales també van vèncer el passat cap de setmana. Va ser per 2-0 davant de l’Abadessenc. Aquest triomf els va permetre sortir dels llocs de descens, aprofitant, també, la derrota del Girona “B” a Mollet del Vallès (2-0). El Lloret és catorzè, amb 39 punts. En el partit de la primera volta, triomf dels rivals per un marcador d’1-2, en una tarda en què els selvatans es van avançar, per mitjà de Josep Maria Majó, però van acabar cedint els punts.

L’entrenador del Lloret, Edu Urdiales, considera que l’equip arriba “en una bona dinàmica, després dels últims resultats i amb bones sensacions. Com sempre, estem competint bé i posant les coses molt complicades a tots els equips. Hem de seguir igual i el missatge és clar, no afluixarem”. Una de les dificultats que els lloretencs es trobaran a Tona serà el terreny de joc, un camp de gespa natural. Sobre aquest fet, Urdiales explica que “ja ho sabíem, des que va començar la temporada, que hauríem de jugar en alguns camps de gespa natural. Esperem que tinguem una bona adaptació i que puguem desplegar el nostre joc habitual”. Pel que fa la resta de partits amb equips implicats en la permanència, Urdiales considera que “no podem estar mirant altres partits, ens hem de centrar en el nostre, que és l’únic en què podem jugar. Primer hem de guanyar i després ja mirarem si la resta de marcadors ens han afavorit”.

Edu Urdiales ha convocat tota la seva plantilla, com ha estat fent en les darreres jornades. Per aquesta cita, el tècnic recupera dos homes que ja han superat les seves sancions. Un d’ell és Bader, home important en l’aspecte ofensiu. L’altre és el porter Juki Caballero. Sobre aquestes dues altes, l’entrenador assegura que “és una gran noticia comptar amb ells dos per aquest tram final. Ja coneixem en Bader i sabem la força i la qualitat que ens aporta en la part ofensiva. La presència de Juki Caballero també és important perquè evitarà que hàgim de trastocar els plans d’altres equips del club”. 

Designació de Tarragona per dirigir aquest enfrontament. L’àrbitre principal serà Álex López Kassem, que estarà assistit, des de les bandes, per Marc Bigordà Prió i Adrián Paul Hritiuc.